Piksepini Suve Eri - 11.juuli / Võru Motocamp / Mäkketõus → Re: PIKSEPINI Suve Eri - 11.juuli / Võru Motocamp / Mäkketõus

lärm
Tänatud: 1 kord

Re: PIKSEPINI Suve Eri - 11.juuli / Võru Motocamp / Mäkketõus

Lugemata postitus Postitas lärm »

Hr.Peegel ,ära soga rahvale, et Lärm korraldab rahvaspordi punkti süsteemi jne 8) .Ütlesin kohe alguses teile,et minul on oma karjääri kärnatamise sari ja tegelen ainult sellega ,aga tulles vastu teie suurele huvile luua rahvaspordi sari ja võistlused siis olin nõus et las kärnatamised kuuluvad ka sinna sarja.Tegin isegi uue atv klassi sellepärast et teil lihtsam oma punkte kokku oleks lugeda ja segadust vähem oleks.minu ülesandeks jäi ajavõtt,mida ma ka täitnud olen.
Ise sa oma suure lap topi taga lubasid ju suure suuga hakata punktisesisu arvutama ja esimestele 20 punkte andma nii et andke minna ja jõudu tööle.
Tulemuste saamine pole probleem .it mehed on nõus igati aitama ja kõik tulemused korrektselt üleval http://www.joyride.ee(väljaarvatud rannu esimene,kus ajavõtt oli kasutusel esimest korda ja tekkis väike segadus ,mis samuti võistlejate abiga võimalik korrigeerida) .Mina pidin tegelema konkreetsete võistluste tulemuste üles panemisega,mis on ka tehtud,aga üld arvestus küll jäi teie endi sarja loojate hingele,ärge veeretage kivi minu kapsa aeda :)

,vaatan kuidas oma kärnatamise tabelit korrektselt üleval hoida jõuan.ja see ka üleval biker.ee( kahe sõidu tulemused kokku arvutatud)
tevitades
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”