KTM või YAMU või=?
Re: KTM või YAMU või=?
Artemide kirjutas:Ühesõnaga mul on uut võimsamat ratast vaja
. Nõuded on et ta ei vajaks sellist hooldus ja kütet nagu mu praegune ja oleks võimalikult sarnane ehituse, tehnika(v.a. mootor) ja ''manöövardavuse'' poolest. Kui ma praegu sõidan aasta ära mingi circa 3,4 kolviga ja komplekt(kolv, rõngad, sõrm, ja sõrmelaager)maksab 1200, siis kuidas oleks selle 530 puhul. Praegu läheb kolvidele aastas mingi 5k, õli bensuseguks sitaks ja niisama õli ja õhufiltri vahetus ka normaalselt. Aastane läbisõit jääb kuskile 5k kanti ma arvan.
minu ratas hetkel läbinud 80h (2500km)ja kolvi vahetasin ära 65h pealt kuna sai korralikult uputada ja peen liiv va raip suutis läbi filtri sisse minna,lasin Jälgimäel teha tegelt hoopis nuka vahetust(08.a.ratastel oli sünniviga juures,et ei tahtnud starterist käivituda)ja siis Mauno avastas,et oleks tore ka kolb ära vahetada ja ise veel imestas,et kuidas saab võimalik olla,et 65h ja kolb kaputt,avastas samas aga ka kohe,et kolb oli pealt liivane ja siis oligi asi selge.Kogu pott mis vahetasin,kolb,tihendid,nukk ja veel mingi pudipadi läks kokku 9K koos km-iga,õli vahetan kastis 10h ja mootoris 5-7h tagant.muidugi vana porgand ei saa oma sõidumõnult ja manööverdamiselt üldse võrrelda,öö/päev,530ga (üli kerge manööverdada,metsas puude vahe näit)on lust sõita võrreldes 525ga,amordid töötavad,mootor veab ühtlaselt algusest lõpuni v.s 525-el on mingi magus moment kus rebib julmalt,esinurk on nihutatud ettepoole,raskuskese madalamale viidud jne.mina soovitan seda ratast kindlasti kuigi yamut pole proovinud
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.