SMASH 2010 - 10. Juuli 2010 → Re: SMASH 2009 - 4. Juuli 2009

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Re: SMASH 2009 - 4. Juuli 2009

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Ei ole viriseda midagi ürituse üle. Isegi mina, suurehingeline kroomimees :D üllatusin juba eelmisel aastal meeldivalt. Kuigi ausalt öeldes sai mindud siis suure eelarvamusega. Ka sel aastal meeldis mulle, et oli motoüritus, kus ürituse sisu olidki tsiklid. Erinevalt mõnest ülekiidetud suurest üritusest, kus kangutatakse end kiiresti kohale, et mitu päeva jutti juua ZZ-Top ühe loo, ning "oooo leeelo leeelo" saatel. Ega kärka panemisel ka viga ole, kuid minu (moto-joodiku)hing arvab siiski, et joomine ei peaks motoüritusel primaarseks kujunema. Selles suhtes Smash igati võimas. Minupoolne lugupidamine korraldajatele (w)

Kahju oli ainult sel korral enda füüsilise vormi pärast, sest laupäev juhtus selle nädala ainus vaba päev olema. Reede hiljem lõpetatud ja pühapäeva hommikul taas tööpostil (Laulupidu), siis lihstalt ei jaksanud enam Dragide esinemist ära vaadata. Üldine väsimus ja uni hakkasid murdma just nati enne paintballi :oops:
Seega pidasin paremaks end päälinna tagasi veeretada, kuniks veel sõiduvõimeline.

Toetudes eelmisel aastal nähtule julgen arvata, et tean millest ilma jäin. Kaasa arvatud eelmistes postides mainitud omaalgatuslik stripishow :P :P :P

Mis nö. õhtujuhti puutub, siis alati saab parem olla, kuid midagi kuulmata ei jäänud. Pidevalt kutsuti rahvast ühele või teisele poole platsi, kus just midagi toimuma hakkas. See pisike kõlarimure, mis kuskil eelpool mainiti pole kah ületamatu. Üks JBL aktiivikas kuhugi tahapoole ka teibasse ajada järgmisel aastal, jupp XLR kablat ja voolupool, ning see pisiasi ka lahendatud.

Toitlustus oli ilmselt ka tasemel, millest andis märku nii pikk järjekord, et see ületas minu kärsitu hinge piirid :) Rehvivahtuse võimalus ja Dünopink taolisel üritusel kindlasti igati omal kohal.

Veelkord tänud korraldajatele, ning vaatamata rattartüübi sihtgrupile :wink: - selline peabki motoüritus olema :bsmile:

Paar seebikarbi klõpsu kah, kuni kohal olin:

http://www.postac.pri.ee/priit/pildid/Smash/

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”