Tartu Drag Challenge [EMV III etapp] 11. juuli
-
pacaan
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Tartu Drag Challenge [EMV III etapp] 11. juuli
Alwayslate kirjutas:A nils kui sul niisama igav on siis tule võta mu libiseva siduriga TL R ja mine sõida sellega streetbike-i.Või minu polest mine sõida sellega F-i kasvõi,aga ma luban,et alla 11 sa sellega ei sõida
a miks sa ise ei taha sõita? mul on omal "streetbike"-d kah olemas aga tänud pakkumast ![]()
Mikule - kui see kommentaar nüüd minu pihta oli siis jah, sõidan oma turbokaga tänaval, sest eelkõige selleks ma selle ka ostsin ja mulle meeldib (kasvõi aeglaselt) sellega ka niisama sõita. jah, 100% õigus on, et kiirendusrajal ma sellega (veel) sõita ei oska - ei tunne selles ka erilist süüd nüüd, arvestades, et "suure" rattaga, rääkimata turbo/nitro rattast, sõitmise osas (k.a. tänaval) on kogemus null enne seda suve ja kahjuks pole ka piisavalt aega olnud veel (aega selleks võtnud), et seda selgeks õppida. samuti pole minu jaoks 1/4mile elu esimene eesmärk - küll varsti taipad seda isegi kui esimest korda mähkmeid vahetama hakkad ![]()
küll hakkab ka F klassis "asju juhtuma" kui aeg selleks õige, ei maksa liiga palju seda nüüd üle dramatiseerida ka...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.