Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Raul777

Re: Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Lugemata postitus Postitas Raul777 »

Bad Boy X kirjutas:

tekkib kolmas tüüp neid kes hoiavad sul selja taga 3-5sm vahet ja sa ei julgegi mõelda mis juhtub kui sa külje maha paned.. tundub nagu suletud ring :D tegelt kõige parem variant vist on linnas üldse mitte sõita.. :mrgreen:

Ok see ei puutu nüüd küll hetkel teemasse aga ajendatud sellest 3-5 cm pikivahest tekkis mul vastupidine küsimus :D
Nimelt miks mootorratturid ise suhteliselt tihti hoiavad eessõitva autoga ülipisikest pikivahet? Ma olen paaril korral oma silmaga pealt näinud kuidas eessõitev auto on mingil põhjusel pidurdanud ja siis vaene motikavend taga ajendatud reaktsiooniaja mõjudest ja ootamatusest rabab piduri nii, et tagaratas maast lahti ja korralik "rebukas" kindlustatud, vähemalt kukkumist ei ole õnneks näinud aga teatud kehaosaga lenksu otsas käimist olen näinud küll. Lisaks veel need ootamatused mis ilmuvad auto alt välja...autojuht näeb maas lebavat eset või auku ja sihib selle kahe ratta vahele aga mootorratturil jääb varjatud vaatevälja tõttu selliste ootamatuste märkamiseks lootusetult vähe aega. Aga ehk oskab mõni seda liiklemiststiili harrastav motikavend seda kuidagi põhjendada :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”