Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
ma ise olen ka mõelnud,et miks alt ära läks ja üheks võimaluseks pidasin ka seda,et olin joonele jõudnud,kuid ma ise mäletan,et oli veel mõnikümmend cm vahet joonega. teiseks võimaluseks pean seda,et instiktiivselt keerasin või kallutasin kergelt vasakule ja siis pidurdamisel viis jõu pigem otse.kuid sel juhul oli see pööre/kalle tõesti väga väike,kuna teadlikult ei teinud ma mingit järsku manöövrit. kiivreid pean sellepärast korras olevaks,et ühel on ainult visiiri peal mõned kriimud ja teisel on kukla poolel paar kriimu,kuid ma ei mäletagi,kas need olid juba ennem,või tulid nüüd riided pole nahk,vaid riie(sünteetika) ja kaitsemete kohad on täitsa terved,katki on kõrvalt ja lisaks siis tagumiku kohalt
.samas tundub endalegi,et uued osta mõistlikum,kuna näiteks uue sõidujaki ostmine oli nagunii plaanis,kuid samas kui annab parandada,siis äkki saab kasvõi tagavaraks või ateka või rolleriga sõiduks kasutada
ja mul tekkis veel ka küsimus,kas on mingeid tagumiku kaitsmeid ka olemas? endal perse valus ja kriibitud ja siin foorumiski tihti lugenud,et kui kukutud,siis see koht mis kannatada saab,kuid pükstel sees pole miskit seal kohal.