Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Rein kirjutas:Kaldun arvama, et ratas oli ikka natukene kaldu, või kiikas tagasõitja nati rohkem tsentrist välja. Olen ühes äkkpidurduses koos vasakule põikega läbi ussi-M i püsti jäänud. minu puhul oli viga selles, et üritasin enne põigata ja siis pidurdada. Tegelikult ei teagi, mis oleks õige olnud.
kalle on jah võimalik,tagasõitja kiikamine mitte. ta istus ilusti kenasti mu varjus ja toetas pead seljale.piilus ainult nendel kordadel,kui asulatest läbi sai sõidetud(aeglasemal sõidul). pärast küsisin talt,mida ta üldse tundis,nägi.või mis hetkel sai aru,et minek on.vastus oli,et ega ei saanudki midagi aru ennem,kui minu seljas liugu lasi ja libisemise ajal olevat olnud esimene mõte,et polegi nii hull
ja et autosid ometigi vastu ei tule. kuid see arusaadav,kuna tema ei näinud ju midagi ja kõik ootamatu,mul oli rohkem infot. ja huvitav oligi see,et ma ise mõtlesin ka,et polegi see libisemine nii hull kuid teine mõte,erinevalt temast,oli mure oma kaaslase pärast.nagu ennist mainisin,siis polnud ma veel päris seismagi jäänud,kui juba püsti kargasin ja tema juurde tormasin(jäi minust 2-3 meetrit varem seisma).