Quo vadis Eesti motokross
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Re: Quo vadis Eesti motokross
Lugesin ja tekki s üks võrdlus kohe.....
Ei tea kui palju mulle Tanel Padar maksaks kui ma laseks tal enda poolt püstitatud laval laulda, loomulikult rahva kutsun mina kes talle plaksutavad.
Suht võhik kõikides nendes täpsustes ja vaidlustes aga arvan et kõik võistlejad on omavahel juba tuttavad kui mitte sõbrad.
Jätke üks aasta EMF ja kõik taoline kõrvale ja mõelge oma karikas välja. Igasugu krosse on olemas (neljapäeva kross, kolmapäeva kross, Janmarmoto karikas jne.) tehke midagi sarnast ja selgitage iga aasta enda seast see parim ja katsuge sellest bürokraatiast ja kellegi väljamõeldud mullist lahti saada.
Usun kui selline asi peaks juhtuma siis aasta pärast on 2 varjanti kas EMF-i pankrott või hakate sellega raha teenima just teie kes te hästi sõidate. EMF hakkab teid enda võistlustele raha eest kutsuma ja teie ütlete millistel tingimustel te tulete (nagu näiteks mis värvist sitapott peab olema puhke ruumis).Kõik teised kes ei ole esi 10-nes peavad ehk tasuta ja oma kuludega võistlema.....tõmbaks paraleele soendus bändiga,,,....
See lihtsalt üks kirjapandud mõte....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.