Quo vadis Eesti motokross
Re: Quo vadis Eesti motokross
Kisub tüüpiliseks isikliku solvumise jutuks, äkki härra Maida korraldate ( te vist Rakvere inimene) Pikametsas krossi, mõnus rada, tulen kindlasti ka võib olla sõitma v.a juhud pole finantsi, vana pruut tuli külla, lihtsalt ei tea isegi miks aga otsustasin mitte tulla.
Sellest hoolimata reserveerige mulle seal kõrval põllu peal plats, sest raja kõrval ju ruumi vähe. Küll see maaomanik väikse summa eest ikka maalapikese eraldab. Ühtlasi sooviks ma näha miskit rohkem taimsema toidu menüüd võistluspäeval mulle ja mu seitsmele sõbrale kes ka võib olla kindlasti tulevad.
Ära pikka viha pea, milleks siin vahtu keerata eimillegi ümber. Quo vadis Eesti Motokross subjectiga ei seostu ainult isiklikud läbielamised. Lohutuseks muidugi ega seda pole keegi aastaid juba suutnud lahti mõtestada arusaadaval kombel.
Kas Maida sa suudaksid oma valupunktid kuidagi kolme nelja lausega ära öelda, ehk keegi sellisel juhul EMF-ist vastab sulle, võimalik et neil ikkagi äkki on seal mingi tegevus käsil ....?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.