Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Esimene hooaeg, esimene ratas, esimene Avarii. Kloostrimetsa ja pärnamäe ristis tehes vasakpööret kloostrimetsa teelt pärnamäe teele sööstis ette Mercedes. Mõlemad pidurdasime plokki, mina Kukkusin kylili, mersu põgenes sündmuskohalt. Mersu juht jääb politsei silmis syydi liiklusohtliku ukorra tekitamise ees ja kõik. Mina maksan oma kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ja peeglid ise. Õnneks oli varustus seljas ja õnnetus piirdus mõne sinikaga.
Nii nad teevad jah... aga noh lihtne on ju suhtuda "ise ta pidurdas end külili"
Unustasin ennist tänada valge honda crv juhti kes oli äärmiselt abivalmis ja samal ajal kui ma enda ja ratta tervist kontrollisin juba politsei kutsus ja pärast tunnistusi andis. 5+
Endal siis kah tänasest "märk maas" . Pärnus Papiniidu statokas umbes enne seitset nats õhtul, üks Citroen hakkas manööverdama ja seni kuni ta tagusrpidi käiku otsis, olin ma juba ta selja taha sõitnud tema suhtes siis paremalt poolt, kahe tankuri vahelt. Sai pidama mu tagumise ratta peal ja mu tsikkel oli selleks ajaks juba külili. Hea meel et niigi läks, mul murdus vasaku jala "jalus" või kuidas seda juppi nimetataksegi, millel jalga hoitakse
Kurat seda teab kumma viga oli. Tal tagumine pamper katki, kasko parandab selle vea.
Kas keegi teab kus seda jubinat keevitada saaks, et uuesti külge saaks panna. Asi nii värske alles, et pole jõudnud netist hindugi uurida.
PS. Küsimus pole selles, kas sa kukud, ega ka selles, millal sa kukud,vaid selles, et millised on tagajärjed. Mul läks igatahes õnneks.

-
Kurat seda teab kumma viga oli.
See kes tagurdab on ALATI süüdi!!!
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Parameedik kirjutas:Kurat seda teab kumma viga oli.
Abiks seegi teadmine, et ma polnud siis süüdi

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
dux kirjutas:Endal siis kah tänasest "märk maas"
. Pärnus Papiniidu statokas umbes enne seitset nats õhtul, üks Citroen hakkas manööverdama ja seni kuni ta tagusrpidi käiku otsis, olin ma juba ta selja taha sõitnud tema suhtes siis paremalt poolt, kahe tankuri vahelt. Sai pidama mu tagumise ratta peal ja mu tsikkel oli selleks ajaks juba külili. Hea meel et niigi läks, mul murdus vasaku jala "jalus" või kuidas seda juppi nimetataksegi, millel jalga hoitakse
Kurat seda teab kumma viga oli. Tal tagumine pamper katki, kasko parandab selle vea.
Kas keegi teab kus seda jubinat keevitada saaks, et uuesti külge saaks panna. Asi nii värske alles, et pole jõudnud netist hindugi uurida.PS. Küsimus pole selles, kas sa kukud, ega ka selles, millal sa kukud,vaid selles, et millised on tagajärjed. Mul läks igatahes õnneks.
jalarauda ja lenksu ma ei keevitaks iial oma ratta juures
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ometi keevitasid raami kokku kõige nõrgemast kohast ja see pragunes ning ikka sõitsid edasi. Ja nüüd tuled rääkima mingist lenksust ja jalarauast
sepp kirjutas:jalarauda ja lenksu ma ei keevitaks iial oma ratta juures
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
korke kirjutas:Ometi keevitasid raami kokku kõige nõrgemast kohast ja see pragunes ning ikka sõitsid edasi. Ja nüüd tuled rääkima mingist lenksust ja jalarauast
lammas oled v ?
see ei keevitatud kokku minu soovil vaid mulle teadmatult tekkis see keevitus sinna kui kukkusin ja "remondimees" selle raami sirgeks tegi.
teiseks. see oli mikropragu mis oli 3cm pikk ja mis polnud läbi raami,raam oli siiski sellest kohast lai u 10cm. raam on nagu tikutops millel on 4 kylge ja kriips oli ainult yhel kyljel.
ainult sinusugune geenius suudab võrrelda väikest micropragu, jalaraua murdunud tapi tagasikeevitamisega.
kui on igav,siis mine targuta buduaaris mitte siin.
Parameedik kirjutas:Kurat seda teab kumma viga oli.
Päris alati see ei kehti. Nt. õuealalt või kõrvalteelt väljasõidul on peateel tagurdaval liiklejal, kes asub peateele väljasõitjast paremat kätt, eesõigus.
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Lenksu koha pealt nõus, kuid jalaraua(või hoopis jutt jalaraua kronsteinist?) puhul, kui tegemist terasega, siis ei saa keevitatud detail sugugi kehvem(oleneb keevitajast ka muidugi), muude materjalide juures on küll kindlam uus panna.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Holms kirjutas:sepp kirjutas:jalarauda ja lenksu ma ei keevitaks iial oma ratta juures
Lenksu koha pealt nõus, kuid jalaraua(või hoopis jutt jalaraua kronsteinist?) puhul, kui tegemist terasega, siis ei saa keevitatud detail sugugi kehvem(oleneb keevitajast ka muidugi), muude materjalide juures on küll kindlam uus panna.
nu mu esialgne hinnang oli nats rutakas jah, vist on mõistlik osta uus, sest see pole nii kallis, iseasi, kas seda kohe siit võtta on.

-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ah mis jutt, et ei tasu või ei tohi keevitada!
Kogu tsikli raam ja muud pulikad ju juppidest kokku õmmeldud!
Keevitus peab vaid olema kvaliteetne ja võib loomulikult, kui katki on läinud!
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
dux kirjutas:Holms kirjutas:sepp kirjutas:jalarauda ja lenksu ma ei keevitaks iial oma ratta juures
nu mu esialgne hinnang oli nats rutakas jah, vist on mõistlik osta uus, sest see pole nii kallis, iseasi, kas seda kohe siit võtta on.
Kle, aga kui sina süüdi ei olnud, siis miks sa üldse vaevad oma pead nende asjadega, las kindlustus plekib

-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Plekib jah aga ega nemad korda tee. Võid ju lasta ka töökojas teha aga nii võid ise peale maksta veel. Mida odavamalt teed, seda rohkem sulli jääb kätte.
Villem aka Villu aka Madis

Kle, aga kui sina süüdi ei olnud, siis miks sa üldse vaevad oma pead nende asjadega, las kindlustus plekib
ah, pole hullu, nagu ütlesin, polnud suurt rahalist kahju. käisin täna statokas videot küsimas, aga nad annavad ainult politsei taotlusel. kahju, oleks miskit mälestuseks jäänud. ajutiselt sobib tagumine jalatugi ka ette, kuigi väikeste agadega.

-
koi kirjutas:Ah mis jutt, et ei tasu või ei tohi keevitada!
Kogu tsikli raam ja muud pulikad ju juppidest kokku õmmeldud!
Keevitus peab vaid olema kvaliteetne ja võib loomulikult, kui katki on läinud!
soomes jäi rinkal yhele vennale keevitatud lenks pihku keset sõitu.. arva mis juhtus.
ja tänaval on kyll tulnud jalarauad keevitustest lahti. ja see ei juhtu siis kui ratas seisab Sul garaazis vaid ikka siis kui sõidad ja mõni extreem koht kus saab see lapitud osa rohkem vatti.
ex see ole igayhe enda otsus kas võtab selle riski omale v ei.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Mul on läinud tagaraam pooleks kui kahekesi sõitsin mööda aukliku teed Aga nuh...see oli ka needitud
sepp kirjutas:ex see ole igayhe enda otsus kas võtab selle riski omale v ei.
jummala õige jutt

-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
See nüüd küll vales kohas kribamine, aga kas tehase keevitused on röntgeniga läbi valgustatud kõik tsiklitel?
Kuidas saab siis kindel olla, et kasvõi näiteks kiige keevitused nii head, et vastu peavad ka nn.extreemsetes oludes?
Sepp, kuidas oled kindel, et kiige pikendus valule vastu paneb ja sõitja ellu jätab? (kes kus keevitas?)
Kui keegi, kes ka arvab, et on keevitaja, midagi kokku si..b, pole see siiski keevitus!
Olen ise lugematul hulgal tehase kehva keevitust lahti käianud ja uuesti keevitanud!(õnneks mitte tsiklitel, vaid rasketehnikal).
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Kiigepikkendused ei ole keevitatud ja alumec'ist ....vähemalt need mis meie tehtud ja meie tsiklitel.
koi kirjutas:Sepp, kuidas oled kindel, et kiige pikendus valule vastu paneb ja sõitja ellu jätab? (kes kus keevitas?)
JUST PRAEGU juhtus õnnetus Sõle teel,Lõime lähedal.Mingi väiksem auto oli tahtnud teha vastassuunast(mootorratturist) vasakpööret hoovi ja ARVATAVASTI keeras rattale ette.Auto nina oli suht lömmis jne.Motikajuht tegi päris suure õhulennu(sõber nägi pealt seda õnnetust,ilge pauk oli).Peale mõningast aega liikumatult lebamist hakkas rattur jalga liigutama.Temaga oli ka mingi teine rattur kes jäi seisma,kuna aga politsei saabus umb 1 minutiga(Peakorter seal lähedal) VIST põgenes see teine rattur,igastahes üks politsei hakkas teda taga ajama.Rattast muidu oli mingi Suzuki bike,suht puru ikka-mahlad väljas+gondlitükke igalpool.Juhiga toimetati natukene kiirabiautos ja siis sõideti minema.Mingi mees filmis ka seda.Head paranemist!
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Paar päeva tagasi lahkus meie hulgast üks eesti kodanik soomes Helsinkis kellele keeras üks auto julmalt ette.
Oma rattast oleks ta saanud reedel omada 2 nädalat.
Minu kaastunne omastele ja tuttavatele.
Zorts kirjutas:JUST PRAEGU juhtus õnnetus Sõle teel,Lõime lähedal.Mingi väiksem auto oli tahtnud teha vastassuunast(mootorratturist) vasakpööret hoovi ja ARVATAVASTI keeras rattale ette.Auto nina oli suht lömmis jne.Motikajuht tegi päris suure õhulennu(sõber nägi pealt seda õnnetust,ilge pauk oli).Peale mõningast aega liikumatult lebamist hakkas rattur jalga liigutama.Temaga oli ka mingi teine rattur kes jäi seisma,kuna aga politsei saabus umb 1 minutiga(Peakorter seal lähedal) VIST põgenes see teine rattur,igastahes üks politsei hakkas teda taga ajama.Rattast muidu oli mingi Suzuki bike,suht puru ikka-mahlad väljas+gondlitükke igalpool.Juhiga toimetati natukene kiirabiautos ja siis sõideti minema.Mingi mees filmis ka seda.Head paranemist!
-
Loodame, et õnnestub paraneda ning täisväärtuslikku elu ikka edasi elada.
Aga eks vast kerge madallend oli, paugu järgi 50nega küll ei kulgetud. Samas ei saa aru, miks see teine tüüp minema pani
justcraizy kirjutas:Loodame, et õnnestub paraneda ning täisväärtuslikku elu ikka edasi elada.
Aga eks vast kerge madallend oli, paugu järgi 50nega küll ei kulgetud. Samas ei saa aru, miks see teine tüüp minema pani
Äkki polnud juhilube?
justcraizy kirjutas:Aga eks vast kerge madallend oli, paugu järgi 50nega küll ei kulgetud. Samas ei saa aru, miks see teine tüüp minema pani
Kui vaadata auto esiosa, siis madallennu korral sai tüüp kiirust ikka oluliselt maha. Tänapäevased autod on eest väga pehmed ning videos oleva auto esiosa on suhteliselt vähe sees.
Teisalt, madallendu on Sõlel väga mõnna teha, sest tavajuhtudel nähtavus hea, kummaski suunas 2 rida sirget teed hea asfaldiga. Oluliselt parem, kui ükski Eestis olev kiirendusrada..
Miks madallendu seal ei soovita - Sõle keskel on jaoskond, Tööstuse Sõlepoolses otsas on jaoskond, jotade ja pättide järel sõitvad patrullid on alati sisuliselt paarisaja meetri kaugusel, aga kiirendavat bike'i on vabalt kuulda 1 km kaugusele.
Ratta lõhkunule paranemist!
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Teab keegi lähmalt ?
Panthera kirjutas:Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Teab keegi lähmalt ?
Kuuldavasti Mikk Kirsimaale sõitis auto linnas ette.
Pandi kanderaamile ja viidi haiglasse. Rohkem ei tea.