gondli [Motobot: õige on "gondli"] tegemine? → Re: gondli tegemine?

Suska
Tsikkel: Suzuki

Re: gondli tegemine?

Lugemata postitus Postitas Suska »

Hmm, endal ma lasin terve tagumise osa makrofleksi(vahtu) täis ja lõikasin sealt õige vormi välja. Lõikasin nii välja, et pidepunktid jääksid metallpindadele, siis ei ole survet gondlile. Pahteldasin ära ja tõmbasin hõbepaberisse. Siis hakkasin lippima ja lappima. Pappkasti lased siis ma ei kujuta ette, kuidas sa selle sinna taha raamile pärast sobitad. Mul oli muidugi pärast raam jama täis, kuid see käis liivapritsis ning mure oli murtud (sa võid muidugi metallpinnad teha õliga kokku ja osad kohad ka panna hõbepaberisse, kilesse või kuhu iganes). :)
Hetkel on see gondel KÕVASTI ilusam ja väiksem, kuid kui mul vasikavaimustus sellest oli(siiski esimene asi) siis viskasin mingid pildid ülesse jõulude ajal, ehk on natukene abi. http://web.zone.ee/varandus/
Makrofleksi lasin igatahes liiga palju ning vaata, et sa teed kõrvalt näiteks mingid toed. Makrofleks tahab kohe ära voolata, kui ta alguses vedel on.
Vabandan nende ees, kellele mu taktika tundub veider, mõtetu või mida iganes. Mul on gondel viimistlemisel igatahes ja ise olen rahul. Varsti teen ka uuemaid pilte.

Edu,
Andreas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”