Jõgevatreffist...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Re: Jõgevatreffist...
Tänud,sulle Väinz mõistva suhtumise ja huvitava loogika eest.Paaegu nagu keskerakonnast vä? Ära pikka viha pea!
Yaki +358403678393
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Ilmataat! Vihma pidi eile sadama ju - siis kui ma tööl olin - oli meil selline kokkulepe või jaa?
Yamakaki kirjutas:Seega,kui tulen reedel on 300.- või kui tulen laupäeval on 300.-, või kui tulen pühapäeval ikka 300.-.Äge!!!
No aga mis siin ikka vaielda - üritusel on ürituse pilet, mitte päevapilet. Pole ju korraldajate mure kaua keegi olla saab... Hea on, et eestlaste/tööinimeste jaoks on tehtud alates reedest odavamaks. Vanasti oli üks hind ja kõik...
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Jah kella 23.00i ajal näeme ehk veel päikse saba Kuremaal enne loojumist;)
Tegelikult uus tantsuplats-karjamaa on väga nutune. Vana amfiteatri plats oli ikka kasutajasõbralikum -hea vaade ja ilus plats. Paistab et ametnikele ei meeldi treff, et laagri külast välja tahavad ajada.
Vihmapilvede kulgemist saab jälgida ja mõningal määral ka prognoosida vihmaradari abil: http://www.emhi.ee/inc/other/radaripilt.php?j=sur&v=1
Kahjuks ka seal kõige värskem info paari tunni vanune, kuid abiks ikka...
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Vihma ennustamiseks on hea variant www.yr.no . Soovitan, ise vaatan samuti sealt.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänatud: 25 korda
Mix kirjutas:Vihmapilvede kulgemist saab jälgida ja mõningal määral ka prognoosida vihmaradari abil: http://www.emhi.ee/inc/other/radaripilt.php?j=sur&v=1
No aga pilvede liikumise prognoos on ju ka täiesti olemas: http://www.emhi.ee/?ide=19,394,416,1183
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Mix kirjutas:Vihmapilvede kulgemist saab jälgida ja mõningal määral ka prognoosida vihmaradari abil: http://www.emhi.ee/inc/other/radaripilt.php?j=sur&v=1
Seal on UTC/GMT aeg antud, 16:00 UTC on siinmail siis 19:00 ehk +3h suveajas.
Tar kirjutas:Seal on UTC/GMT aeg antud, 16:00 UTC on siinmail siis 19:00 ehk +3h suveajas.
Aahahh..thänks! - polegi sellele nii väga tähelepanu pööranud. Siis ju info üsnagi reaal-ajas veel!... Seni paraku ise juhtunud seda radarit suht vihmavabal ajal vaatama ja siis pole erilist vahet, kas pilt on mõni tund ees või taga. Tõsisem kahtlus tekkiski tegelt' alles täna, kui ise sõitsin vihma alla ja hiljem radarist vaadates tundus, et sel hetkel poleks veel tohtinud seal vihma sadada. Kehitasin seepeale õlgu ja arvasin asja meie suveaja tõttu nihkes oleva, aga see "UTC" jäi ikkagi märkamata...
eile õhtused-täna päevased pildid:
http://www.jogevamc.ee/pictures/treff/2009/index.htm
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänatud: 71 korda
extinction kirjutas:Vihma ennustamiseks on hea variant http://www.yr.no . Soovitan, ise vaatan samuti sealt.
Oskad väga hästi Norra keelt ve? Ja vähemalt siin kohalikult see küll kohe üldse täpne pole. Aga Eesti andmed peaks see vist samuti võtma EMHI'lt või kellegilt.

Prets kirjutas:extinction kirjutas:Vihma ennustamiseks on hea variant http://www.yr.no . Soovitan, ise vaatan samuti sealt.
Oskad väga hästi Norra keelt ve? Ja vähemalt siin kohalikult see küll kohe üldse täpne pole. Aga Eesti andmed peaks see vist samuti võtma EMHI'lt või kellegilt.
Ilmakaartide ja temperatuurinumbrite lugemiseks pole norra keelt tarvis tunda. Ja ennustused tehakse kaasajal ikka sateliidipildi järgi, mitte ei koguta kohalike Kuusetaatide käest.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänatud: 71 korda
Kas sa tahad öelda, et nad teevad Norrast kogu maailma kohta satelliidipiltide kohta ilma ve? Ja tänapäeval mõõdetakse veel ilmajaamadega just saju tõenäosust ja sademete hulka.
Kohalikult (Norra siseselt) panevad nad selle yr.no saidiga nii puusse, kui puusse panna annab, nii et ma nii väga seda ei usaldaks.

-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Mind räigelt huvitab üks asi, et kuidas te kirjutate kui olete ise Trefil?
Tegijad mobiilid või tassisite tõesti läpakad kaasa?
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tänatud: 12 korda
Vaatan piltidelt, et 2002 aastast pole eriti muutunud Endiselt märgistatakse territooriume - lint või nöör ümber
Viimati miskil kroomisemal seltskonnal oli enam-vähem okastraat ümber "oma" platsi, et keegi ligi ei tikuks. Tea kas mineeritud oli ka ümber
Viga vist minus, aga mitte ei taipa, mis mõte on üldse kuhugile rahvarohkele üritusele minna ja seal siis oma kambaga kuhugi kookonisse sulguda, ning ülimat privaatsust taotleda...
Piiiss!
PS! Kohalolijad, kas sel aastal õhtujuht hr. Leiner eesti keelt ka räägib, või vana hea tava kohaselt "kergelt tahmas", ning lonkava suomen kielen taustale ZZ Top ja "oooo leeelo leeelo" ?
Võrrivõidusõitu aga tulen küll vaatama ja kaasa elama
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Ma ei tea küll suurt midagi mootorratastest ega Jõgeva treff'ist kuid tõenäoliselt on mu seik seotud selle üritusega ning kindlasti suur osa selle seiga osalistest käib siin foorumis ning läks sinna üritusele. Olen koguaeg olnud arvamusel, et kaherattaliste armastajad on mõnusad sellid jms kuid täna suur kamp rattureid tõestas vastupidist. Juhtus see Palamusel... kui tavainimesed olid laululavajuurde läinud kontserdile, siis suur punt rattureid pidi kogu kontserdi aja lava taga oleval teel paarutama, paugutama, tuuritama ja löristama... Häbi peaks olema.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Juku kirjutas:Ma ei tea küll suurt midagi mootorratastest ega Jõgeva treff'ist kuid tõenäoliselt on mu seik seotud selle üritusega ning kindlasti suur osa selle seiga osalistest käib siin foorumis ning läks sinna üritusele. Olen koguaeg olnud arvamusel, et kaherattaliste armastajad on mõnusad sellid jms kuid täna suur kamp rattureid tõestas vastupidist. Juhtus see Palamusel... kui tavainimesed olid laululavajuurde läinud kontserdile, siis suur punt rattureid pidi kogu kontserdi aja lava taga oleval teel paarutama, paugutama, tuuritama ja löristama... Häbi peaks olema.
ei tasu üldistada...
Õige ei tasu jah üldistada eile õhtul krt ei saanud kodus magada mingi autovend paugudas krt
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Juku kirjutas:Ma ei tea küll suurt midagi mootorratastest ega Jõgeva treff'ist kuid tõenäoliselt on mu seik seotud selle üritusega ning kindlasti suur osa selle seiga osalistest käib siin foorumis ning läks sinna üritusele. Olen koguaeg olnud arvamusel, et kaherattaliste armastajad on mõnusad sellid jms kuid täna suur kamp rattureid tõestas vastupidist. Juhtus see Palamusel... kui tavainimesed olid laululavajuurde läinud kontserdile, siis suur punt rattureid pidi kogu kontserdi aja lava taga oleval teel paarutama, paugutama, tuuritama ja löristama... Häbi peaks olema.
Aga keegi mainimas käis või rääkimas et kontsert käimas jne. ? Vaevalt...
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
juku, tundub , et te olete vist valesse foorumisse sattunud, kus oma ( tavainimeste) muret kurta.
Priit_IZ kirjutas:Vaatan piltidelt, et 2002 aastast pole eriti muutunud
Endiselt märgistatakse territooriume - lint või nöör ümber
Viimati miskil kroomisemal seltskonnal oli enam-vähem okastraat ümber "oma" platsi, et keegi ligi ei tikuks. Tea kas mineeritud oli ka ümber
Viga vist minus, aga mitte ei taipa, mis mõte on üldse kuhugile rahvarohkele üritusele minna ja seal siis oma kambaga kuhugi kookonisse sulguda, ning ülimat privaatsust taotleda...
Piiiss!
PS! Kohalolijad, kas sel aastal õhtujuht hr. Leiner eesti keelt ka räägib, või vana hea tava kohaselt "kergelt tahmas", ning lonkava suomen kielen taustale ZZ Top ja "oooo leeelo leeelo" ?
Võrrivõidusõitu aga tulen küll vaatama ja kaasa elama
Noh mis seal ikka aru saada.. lihtaslt ei taheta mingit lambikampa oma telgi kõrvale ning nende lintidega saab oma pundile kohad ära reserveerida... biker.ee on iga aasta treffil olnud lipp püsti ja oma ala peal
Oma seltskond kellega saad üritusel rahulikult tiksuda annab väga palju kogu miljööle juurde.. samas need lindid ei tähenda, et sa ei või nüüd sinna kakerdada ja minna juttu rääkima vms.
Paljud ju ainult kohtuvadki nendel üritustel ja siis ju hea kui tead, et alati need tuttavad on vot seal..
Mina arvan, et telkimisalad võivad vabalt olla sellised privaatsemad paigad.. kui tahad suvalistega sõbruneda ja sõpsi panna siis võid alati kuhugi lavaümbrusse jaurama minna
Kallis Priit IZ.
Ole hea ja käi siis ikka treffil ka mitte ära seleta niisama - kohal käies sa ju teaksid et juba eelmine aasta ei olnud õhtujuhiks Leino. ja ei ole ka sel aastal.
Ja andke andeks et ma siin mõne kommenteerija kodutöö nende eest ära teen.
Tervitustega Jõgevatreffilt
Eigo Ellisson
PS. Tsiklimehed on kohal
Mis puutub ilmateatesse, siis tundub, et meie ilmaennustajad on nii tublid, et ennustavad päeva võrra ette poole. Prognoosi järgi pidavat reede päv otsa sadama ja laupäev vahelduva pilvisusega ning paiguti vihma. Seekord oli vastupidi.
Aga ei kurda, sel aastal elu esimene trefielamus käes ning nüüd on my life almost complete. SuperLuks
-
vigurvant kirjutas:Kallis Priit IZ.
Ole hea ja käi siis ikka treffil ka mitte ära seleta niisama - kohal käies sa ju teaksid et juba eelmine aasta ei olnud õhtujuhiks Leino. ja ei ole ka sel aastal.
Ja andke andeks et ma siin mõne kommenteerija kodutöö nende eest ära teen.
Tervitustega Jõgevatreffilt
Eigo Ellisson
PS. Tsiklimehed on kohal
Armas vigurvant - see oli esitatud KÜSIVAS, mitte tõde kuulutavas vormis. Lihtne, "ei" oleks piisanud
Aga ära käisin jah Jõgeval, võrride võidusõidul, mis oli küll igati super. Lähiajal lisanduvad ülesvõtete lingid...
mitte-tsiklimees Priit
-
- Tsikkel: Openklassi sääru
Hommik! Nii, treffil käidud, õigemini võrrivõidusõidul. Huvitab, et kas keegi üritustest pilte ka tegi ja võrrivõidusõidust? Eriti huvitavad pildid openklassi sääreväristajast võistlusnumbriga 2.
Tänud
E: Tänud Priit,
-
Siit siis mõni ülesvõte:
http://www.postac.pri.ee/priit/pildid/jvorr/
ja mõned videoklipid:
Ülevaade jäi natuke nigelaks, sest paduka ajal ei puhastanud objektiivi piisavlt tihti, seega tuli vähemalt pooled võtted välja praakida.
Loodetavasti, mingi ülevaate saab
Igatahes suurimad tänud kõigile, kes oma panuse andsid selle ürituse toimumisele. Väga põnev päev oli
-
- Tsikkel: Openklassi sääru
Suurimad tänud, Priit!
Paarist videost ja pildilt oli mind ka näha ( Nr 2, Open klass) Kahjuks hakkas minu masin hullult keberniitima tänu vihmale ja ei saanud normaalselt sõita. Esimese stardi paar-kolm ringi näitasid, et minekut ikka on, et isegi minusugust jõmmi ära veab
Veidikene pilte:)
http://www.flickr.com/photos/35339588@N ... 915832400/
Väga kihvt päev oli. Algas minu jaoks päev Ülemiste parklast, kus formuleerus küllaltki suur grupp ratturitest (ca 15-20 ratast). Trefi alale sisse ei läinudki, kuid võrride võidusõidu ajal sai samuti trehvatud suuremal määral vanemaid kui ka värskemaid tuttavaid. Omaette värskendus oli veel tagasisõit, mille otsustasin päris üksi ette võtta, spetsiaalselt, et käia läbi mõned vaatamisväärsused ning avastada väiksemaid külateid kuni Tallinnani välja. Soovitan kindlasti teistel ka sama teha kasvõi kord suve jooksul, kuna enamasti Tallinnas sellist privaatsust ning aega ainult endale leida on küllaltki keeruline. Läbirääkimiste tulemusel sai veel Aravetel mõnedki ringid teha, öeldi vaid, et valge Audiga rullnokkasid väravast sisse ei laseks:D Päeva lõpuks näitas tripomeeter 430+ kilomeetrit:) Lihtsalt super.
Markus.
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.