Turist T200 1972+ Bad Boy X → Re: Turist T200M 1972+ Bad Boy X
-
Teema algataja - Postitusi: 526
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Turist T200M 1972+ Bad Boy X
Kuna tegemist suht originaalilähedase asjaga, siis soovitan auto-moto foorumist uurida, sealt osatakse tooni täpsusega öelda, milliseid värve tehases kasutati, näiteks võid uurida selle algselt peal olnud halli kohta. Kuna nõukogude keemiatööstus oma toonide rohkusega ei hiilanud, siis peaks sama värv olema kasutusel ka sapikatel, vanematel IZ-idel jne.
Enda vanatehnika alase harimise seisukohast on huvitav lugeda selliste AMF kasutajate nagu Valdo, Pkuldsaar,Stihl, Nymmik autode/tsiklite teemasid.
http://motoroller.org.ru/ - kui jagad vene keelt ja kuna tegemist vene päritolu rolleriga siis sealt saab vist kõige asjalikumat infot vjatka, tuula, turisti kohta. tänu sellele lehele olen sellel teemal palju targem, olemas ka remondi manuaal ja tean isegi mis tehasevärvides nad on välja veerenud teatud aastatel.. kahjuks juppidega seal saidil on teine lugu..
aga ega see värv ei ole probleem, tean et originaalis oli kahte tooni rohelist värvitud. sinine ja viimane hall on juba hiljem peale kantud, kõik ilma suurema vajaduseta kusjuures ja nagu ma teema alguses mainisin värv ei tule kohe kindlasti sama mis tehasest tulnuna oli, aga mingit pärlat sellel kah ei näe
probleemiks on just mõnede varuosade kättesaadavus, indikaator tulukesed mul juba olemas ja loodetavasti saan varsti ka lülitit
suurem mure on amordi puksidega ja suunakatega hetkel, kuna neid originaalseid ei paista kusagilt siis tuleb teisi sobivaid otsida..
olen juba mõned päevad erinevaid foorumeid uurinud aga puhta otsinguga kahjuks midagi tarka leidnud pole.. uue teema postitamine eeldab aga sinna regamist ja postitamise reeglitega tutvumist- selleks mul hetkel aega pole. aga kuna enamus kahel rattal liikujaid külastab ka seda foorumit siis loodan ka siit abi saada
on olemas veel igasugu lehed nagu soov kuldne börs jne ja võimalusel vaatan ka neid, ega ma niisama käed taskus ei istu.. lihtsalt aega pole kõige jaoks
praegu aeg pressib eriti peale kuna vaba nädal tulekul ja siis tahaks rohkem projektiga tegeleda, mitte istuda ja oodata millegi järgi..
aga ühte asja arvasid õieti ära too hall värv on sama millega värviti sapikaid, mu vanamehe esimene auto oligi sapikas ja sellega sai ka roller sama hooga üle värvitud omal ajal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.