ratta müük saksamaale
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
ratta müük saksamaale
tere!
kuna ratta hinnad Eestis on langenud all kriitilise piiri,oleks vast otstarbekam müüa juba Saksamaale. Siinkohal ongi palve-
-kellel on kogemusi rattamüügi poole pealt nt. mobile.de kaudu Saksama turule andke nõu , võime konkreetse müügiabi korral ka kompensats. osas kokkuleppele jõuda!!!
tänud
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: ratta müük saksamaale
Alates okt-nov saan aidata. Mõistlik on müüa saksa ebays ja seda kohaliku kontoga. Transport sinna ka olemas.
-
Teema algataja
memmi kirjutas:tere!
kuna ratta hinnad Eestis on langenud all kriitilise piiri,oleks vast otstarbekam müüa juba Saksamaale. Siinkohal ongi palve-
-kellel on kogemusi rattamüügi poole pealt nt. mobile.de kaudu Saksama turule andke nõu , võime konkreetse müügiabi korral ka kompensats. osas kokkuleppele jõuda!!!
tänud
Voimalik ka Inglismaa e-bays muua.(Paar nadalat tagasi kogesin uhe eestist tagasi tulnud trackbike muuki.)
Kuna ise tegelen siit ( UK-st ) eestisse autode,tsiklite jms.expordiga,siis arusaadavalt kaib transport ka vastupidi.Viimastel kuudel saadan koormaid ca 2-3 nadala jarel.
Juhul,kui on huvi,peaksid vaatama www.ebay.co.uk hindasid ja uurima minult kulud konkreetse ratta transpordile ja muugile.Siis saad kalkuleerida,kas asi ara tasub.
Tapsemalt minu tegevuse kohta void lugeda minu postist.
Timo 00447861120359
-
Teema algataja
...miks peaks müüja muretsema transpordi pärast,see rohkem nagu ostja probleem. inglismaalt ostes peab ju ise sealt ratta ära orgunnima kohalikud müüjad ei liiguta selles vallas lillegi.
-
- Kontakt:
Ükski inglane ega ka sakslane ei osta ratast eestist, nigeeriast, somaaliast jt. sellised maad
Kindlasti sakslane/inglane ostab ka Eestist tsikli aga hind on kindlasti müüale ebahuvitav. Kui hinna miinimumi ei määra ,küll siis müüdud saab.
Hetkel tassitakse masu tulemusena palju ehitustehnikat Hollandisse ja Saksamaale oksionile. Reeglina saadakse kuni 2 aastaste masinate puhul 70% ostuhinnast.
-
- Kontakt:
Pidasin silmas, et saan siit ratta orgunnida nii, et sakslane müüb saksamaal ja saksa ebays - hinna saab sellise, et siin võib sellest praegu vaid und näha...
tramm66 kirjutas:Ükski inglane ega ka sakslane ei osta ratast eestist, nigeeriast, somaaliast jt. sellised maad
Kinnitan "trammi" sonu - ukski Inglane ei hakka ostma ratast Eestist,kuna 80% Inglastest ei tea kus see riik asub ja kui oelda veel talle,et vaata ise,kuidas ratta sealt UK-asse saad,siis muutub muuk suureks 0-ks.
Timo
Siitkohalt tuleb paraku jälle see vana jutt välja; " mis asi see estonia on?? või kuhu peale seda määritakse....??
Imre
-
Teema algataja
... olen trammi pakkumisega nõus,kui varem ei õnnestu maha parseldada,siis võtan ühendust . Ratta peab loomulikult eesti reg. kustutama või teha seda alles siis kui müüdud!!! Millised on kontakid,et vajadusel ühendust saada!
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
memmi kirjutas:... olen trammi pakkumisega nõus,kui varem ei õnnestu maha parseldada,siis võtan ühendust . Ratta peab loomulikult eesti reg. kustutama või teha seda alles siis kui müüdud!!! Millised on kontakid,et vajadusel ühendust saada!
Tramm,su kontakte tahetakse teada!
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
memmi kirjutas:... olen trammi pakkumisega nõus,kui varem ei õnnestu maha parseldada,siis võtan ühendust . Ratta peab loomulikult eesti reg. kustutama või teha seda alles siis kui müüdud!!! Millised on kontakid,et vajadusel ühendust saada!
Vaata, et silma peast välja ei torka.
-
- Kontakt:
Kontaktid iga minu postituse all
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.