Fleim: tagaratta peal sõitmine?

Kasutaja avatar

christian
Tsikkel: K3 fighter

Re: Fleim: tagaratta peal sõitmine?

Lugemata postitus Postitas christian »

Thesaarlane kirjutas:

Gixxeril kaalujaotus ees. Rolleril taga. Rolleriga ei tule stoppie't.

Loll jutt suhu tagasi, rolleriga saab VÄGA ilusti stoppiet teha. (togi)
Samamoodi saab ka tavapärase setupiga teha ringe wheeliega, ainult Skilli peab olema.

Ega kõik ei juhtugi nii et istud ratta selga ja järsku oled jube pro ja tulistad linnavahel hammasratta peal ringi :evil:[/quote]

Ma ei rääkinud üldiselt, kindlasti on võimalik, olen ka ise näinud.....rääkisin endast ja enda rollust. Aerox on ka teisest kategooriast roller kui minu Baotian Freedo Speed (vms)
Kuna mul sellist vaba raha üle pole, et sinna mingid masterpiece pidurid osta ja muud tavaari, siis harjutan oma selle käkiga. See ongi selline üldkasutatav masin, mis kunagi ei seisa. Talvel sõidan jäärada, sügisel ja kevadel krossi ja suvel kõike muud. Hoian lihtsalt asjad korras, et sõita saab. Ja kui minu rollu ei saa stoppie'ga hakkama, siis pole midagi, on niigi lõbus sellega.

Sul endal ka muidu roller ??

Ja minu tutvus ringis on SKlLL sõna mis tuli Counter Strikest ja nendelt, kes seda 24/7arvuti taga tagusid. Nii, et minu jaoks suht no-liferi väljend.
Ja ütlen kohe ette ära, et see ei käinud sinu pihta.[/quote]

Palun vabandust Jumal :roll: aga ma ültse ei imestaks kui Sina see vend olid
no hard feelings aga olge marurahulikud ja ärge palun tõmmelge foorumis vaid minge sõitma, ometigi on ju nii ilus ilm et mõnus kohe harjutada (crash)

pahadeplaneet kirjutas:
Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad :shock:
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta :?:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”