15.-16.08.2009 Pärnus rinka EMV 5 ja 6 etapp
-
- Kontakt:
Re: 15.-16.08.2009 Pärnus rinka EMV 5 ja 6 etapp
Minu silme läbi vaadates oli selle hooaja parim nädalavahetus. Reedestes trennides sai sõita nii vihmas kui kuival rajal, rahvast polnud liiga palju ega ka liiga vähe. Laupäeval sain maha pidada ägeda lahingu, milles allajäämine tuju ei rikkunud. Teiste klasside sõidud olid ka vägagi ägedad vaadata, rebimist oli igal pool, mehed-masinad jäid terveks, kui Mati ja üks C-klassi pauk välja arvata.
Pühapäeva hommik ja uus päevaplaan tõid kerge üllatuse, kuid mulle pigem meeldis kui oli vastumeelne selline versioon (homikuse sõitjate koosolekute ajal oli nii mõneltki poolt kunda kõva vandumist). See meenutas juba MM sõite, kus kvalifikatsioonis pannakse paika esimese sõidu stardijärjekord, teine sõit läheb esimese tulemuste põhjal. Igatahes oli jälle kõva kangutamine, sama ka teiste klasside osas.
Isiklikust seisukohast olen kõige rohkem rahul sellega, et liikuva zikaani staatusest hakkan pisitasa välja saama, juba leidub, kellega võidu sõita ning ringi aeg paraneb iga sõiduga. Kevadisest trennist alates olen praeguseks ca 3 sekundit maha sõitnud.
Head tsikliputitamist neile, kes külje maha said, Matile ka head paranemist ning jõudu remondiks kõigile, kelle telgid tuul öösel lendu viis (minu oma kaasa arvatud).
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.