Rollerite remondikohad pärnus
Moderaator: Moded
Rollerite remondikohad pärnus
Soovitage head kohta pärnus, kus rollerit remontida. Mul 4 aasat seisnud peugeot roller ja mõtlesin lasta korda teha. Kummimees ei saanud hakkama.
Viga ma ei teagi. Mootor töötab aga jõudu pole.
Ma ei soovi saada teada, mis tal viga võiks olla, vaid mind huvitab, kes selle korda teeks.
Ära karda surma, vaid karda elu
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Rollerite remondikohad pärnus
Sa oled kindel, et kõik rollerid on neljataktiliste mootoritega? Esiteks on 2T ja 4T mootorid ikka väga erinevad ja suvalised tegelinskid, kes midagi puhastada oskavad, küll kummagi remondiga hakkama ei saa. Alustada tuleb vea diagnoosimisest ja lõpetada nii vea kui vea põhjustaja kõrvaldamisega. Mina ei ajaks ühtki viga klapi kaela enne, kui asi üle kontrollitud.
-
Pärnu motopoe mehed tunduvad liiga pohhuistidja venitavad alati. olen sealt käinud tsiklile jupope tellimas ja nad on lubanud tagasi helistada, kui midagi teada on aga siiani pole helistanud. tahan mingit norm kohta, kus on kvaliteetne teenus.
Ära karda surma, vaid karda elu
Mine Velti siis. Uuema teenindust veel ei tea, aga seal vanas on küll hea teenindus.
koty kirjutas:Mine Velti siis. Uuema teenindust veel ei tea, aga seal vanas on küll hea teenindus.
Vana velt ongi ju kummimees
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Vana velt on raunexiga ühes majas ainult teineteises otsas, uus velt on härmas.
maruliis kirjutas:koty kirjutas:Mine Velti siis. Uuema teenindust veel ei tea, aga seal vanas on küll hea teenindus.
Vana velt ongi ju kummimees
Vastupidiselt ei ole mulle vana Velt esindus (Reldoris) väga sügavat muljet küll jätnud. Mina pole oma küsimustele sealt üldjuhul ühtegi asjalikku vastust saanud, aga remondipoolel olev tüüp - Kassikas, see on küll muhe sell
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Kass on jah lahe tüüp ülejäänud üsna pohhuistid, ta on kahes kohas, nii veldis kui klannis.
-
motopoes r22gid patsiga vennaga , teised on vb khtlased
panic kirjutas:Pärnu motopoe mehed tunduvad liiga pohhuistidja venitavad alati. olen sealt käinud tsiklile jupope tellimas ja nad on lubanud tagasi helistada, kui midagi teada on aga siiani pole helistanud. tahan mingit norm kohta, kus on kvaliteetne teenus.
Tere,
Vabandan, kui on jäänud tagasi helistamatta mõne jupi päringu kohta, aga vahel siiski jääb mõni asi kahe silmavahele, tööd lihtsat liigapalju.
Igasugu suuremaid ja pisemaid tegemisi on juurde tulnud, ja vahel jääb miski asi lihtsalt soiku, vahel võiks ka ise asjavastu huvi tunda, mitte nuriseda oma ette kusagil neti nurgas...
Aga Tervitades siiski...
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Mine Klan mc hoovile ja küsi Kassikat... Kui tema asja käima ei saa, ei saa seda keegi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.