Positiivne kogemus motopolitseiga
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
kahjuks ei olnud küll motopolitsei aga mainin ikkagi ära et mõni mõistlik inimene on ikka politseis veel tööl
sai suht kogematta natuke kiiremini sõidetud veerenni tänaval, liivalaia poolt tulin tipptund oli ammu möödas nii et liiklemas polnud ühtegi autot peale minu ja sinivalge volkswageni vaatasin et kaugel roheline põleb fooris ja vajutasin juurde et saaks üle (sain üle isegi nii et vilkuma ei hakanud
)
aga siis silmanurgast nägin paremat kätt ristmikul foori all seisis buss mundris poisid sees, kohe käis mõttest läbi et t*ra nüüd on korras selle asjaga.
laveerisin siis kiiresti sinna pesulate juurde mis vasakul on sisehoovis, tulid järgi natuke suurema tempoga, aga vilkureid ei kasutatud. Olin mina juba autost välja tulnud et tuttavaga juttu puhuma minna, astus härra minu juurde ja küsis dokumente siis meenus mulle et kindlustust ka pole, vabandasin et alles soetasin selle liikuri ja pole lihtsalt võimalust olnud veel tegeleda. Selge võtsid dokid ja läksid bussi häkkima, tükk aega möödas astus härra välja jutuga et ega päris puhas poiss ei ole jah? ma selle peale vähe kohkusin, meenus veel tõsiasi et krt üks trahv ka veel maksmata ja rahanumbrid aina jooksid silme ees. tagatipuks pandi puhuma, no see ei heidutanud
mainiti et täna on mul õnnelik päev kuna kiirust nad fikseerida ei suutnud, sellepeale langes väike mure südamelt
lõpetuseks tuli soovitus et muretse lahjem masin kui kontrollida ei suuda
kokkuvõttes kiirus kõvasti üle, kindlustus puudub, kehtivad karistused all sooviti head päeva jätku
ega ma uhke ei ole selle teo üle aga tõsiselt müts maha meeste ees et masu ajal päris igast õlekõrrest kinni ei hakatud
pikk jutt s**t jutt aga pidin kuskil ära rääkima
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.