Sinu tee bikeriks...
-
Kiluf
Re: Sinu tee bikeriks...
Hm, jalgratas vist ei lähe arvesse? anyways, kogu elu huvitanud kaherattalised, esimest korda sain sõita sõbra 4t hiinlasega, mis mu täiesti segi keeras, siis mangusin vanematelt oma esimese rolleri ka välja, milleks siis 4t hiinlane, mudeliks TMS Classic 50. sellega sõitsin pikalt pikalt, kuni õnnestus saada tuttuus Aprilia SR50R '08 mudel
. sellega olin äärmiselt rahul, mitmeid kordi sõites kujutlesin end olevat Yamaha R6 seljas (mis ka unistuste rattaks), endiselt olen oma SR50R peal, millel läbisõitu kogunenud 7300km, vanust on mul 17, novembris kukub 18 ära ja hetkel tegelen A2 kategooria lubade tegemisega
siiani ei kujuta ette kust ja kuidas ma saaks oma esimese tsikli raha kokku, tööd kuskilt saada ei ole ja vanemate peale väga lootma ka ei saa jääda
eks paistab, mis saab... natuke OT ka, väga mõnus, kui mingi ala 5. pealine tsiklistide kari lendab mööda ja nii mõnigi viskab käppa
alguses viskasin kõigile, kuid siis tegin sellise järelduse, et Aprilia rollerite maine on väga madalal, või noh, pigem rolleristide, kes nende otsas istuvad :S ja lõpetasin selle, et välja ei naerdaks, jubedalt kahju, et enamasti istuvad nende masinate otsas just mingid 14 aastased lubadeta ja täielikult liiklusoskamatud rikkurite võsukesed
... eks ma siis jään ootama, kuni ma load tehtud saan ja ei pea selle debiilikute tekitatud jubeda maine all kannatama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.