Okastraadi teele vedamine võib lõppeda vangistusega
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Re: Okastraadi teele vedamine võib lõppeda vangistusega
Okastraati ei ole veel õnnestunud sõita, kuid kevadel suvel Läänemaal oma maakodu ümbruses asuvatel metsateedel(mis on eksisteerinud niikaua kui mäletan), on õnnestunud vältida teele veetud päris jämedat terasketti( a la lehmakett, mis oli tõmmatud kahe jämeda männi vahele), millel ei olnud muid märgistusi peale rooste. Ütleme nii, et ma ei ole atvga nii ekstreemset pidurdust rohkem sooritanud arvatavasti, seisma jäin poolkülitsi pm. otse selle keti ette. Kui oleks ketti sisse rahmanud, siis oleks see mu otse maha lõiganud umbes 80 km tunnis kindlasti, tagajärjed oleks olnud arvatavasti vastavad.
Teinekord õnnestus vältida lihtsalt jämedat pesunööri moodi asja mis oli veetud kahe puu vahele üle tee. Aga seda märkasin natuke varem kui ketti, seega ehmatus väiksem.
Olen siiani mõelnud, et millise omapoolse vastusega omanikule märku anda, et ta m**n* on, peale selle et ma tõkked likvideerisin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.