Baltic Chain Run 2009
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Baltic Chain Run 2009
vahurj kirjutas:ai krrt
me veel rõõmustasime, et saime hotelli toimumiskohale lähedale...
Vaadake jah KAVA kodulehel, seal on kaart ka lingiks tehtud. Aga pole hullu, teed rippraudtee operaatorile pooliku, see viib su õhtul vaguniga kuhu tahad
tänxmeez kirjutas:Ma kohe ette vabandan oma postituse pärast aga tahaks TÄPSUSTUST, nimelt juhtusin vaatama seda videolõiku Motors 24-st ja Margus Pihlaku jutu ajal sain ma aru, et Toompea esine plats on avatud kella 09:00-st kuni 13:00 ni.( see on selge ).Nüüd edasi räägitakse, et Toompea esisele platsile( ilmselt siis nööridega piiratud ala, kus tööpäeviti tähtsad mehed oma autosid pargivad) koguneb alates 9:00-st ka juhtkolonn ja kell 10 peale juhtkolonni lahkumist on võimalik samale platsile koguneda teistel mootorratturitel, kes tahavad seda trassi läbida.
Küsimus nüüd : Kas mina kui mitte juhtkolonni kuuluv mootorrattur võin ikka tulla Toompeale kella 09:00-ks aga ma ei saa parkida Toompea esisele platsile vaid kuhugi Vene kiriku kõrvale, taha või kohtade puudumisel Kaarli kiriku juurde. Või pean ma tulema hoopis kella 10:00- ks nii nagu on VIDEOS juttu.
See videolõik on minutitel ( 4:15 - 05:45) http://tv.motors24.ee/artiklid/Placemen ... +2009.aspx
Täpsustan hea meelega! Kindlasti on vaba juurdepääs kõikidele osalejatele juba kell 09.00 ja rattaid saab parkida Vene kiriku ümber, Toompea tänavale või Falgi teele või kuhugi all-linna. Kell 10.00 alustatakse käepaelade, T-särkide ja lippude müüki.
Peale juhtkolonni lahkumist me mõnda aega lossi esisesse parklasse üldse ei pargi, sest seal toimub ka piletimüük ja inimestel on lihtsam liikuda, kui rattaid vahel pole. Kui rahvast vähemaks jääb, saab ka sinna parkida.
Piletimüük toimub 4 laua tagant, eraldi lauast müüakse BCR T-särke.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.