Politsei "peidupaigad"

jurik

Re: Politsei "peidupaigad"

Lugemata postitus Postitas jurik »

Miks on partullautos kaks politseiniku? Sest üks oskab lugeda ja teine kirjutada.
21 augustil.09 pidas mind Tallinn-Tartu 51 km´l külmade vilavate silmadega kirjutada ja lugeda oskav motopolitseinik M.Moor kinni.
Tulin tiksudes Tallinnast-Paide suunas. Eks neid autosid ikka ette jäi ja mööda sõidetud ka. Vahetult enne kinnipidamist möödusin ees liikuvast õppesõitu tegevast 1 seeria BMW-st (märk oli tagaaknal) mille kiirus oli ca´80. No selge, et tegin enne vastutulevaid autosid kerge möödasõidu mis võis päädida kuni 20km/h üle. Kohe peale manöövrit märkasin eemal põõsastes seismas valget tsiklit ilma juhita ja kohe oli selge, et nüüd olen radaris. Sõitsin edasi ja ei pablanud, sest kiirus oli minu arvates ok. Peale kurvi metsavahel oli paar teeotsa, aga polnud põhjust sinna sisse keerata. See-eest keeras põõsatest mootorrattaga välja nimetatud politseinik ja varsti paistiski peeglitest üksik ratsanik mulle lähenevat. Mõtlesin, et no "Dj"kohe ei saa ilma värvimuusikata. Peale mulle mõeldud peatumise märguannet pidasin bussipeatuses kinni. Olin kaine ja dokumendid korras jne. Aga siis tuli avaldus, et ma olla kihutanud radarisse 150-ga! No see oli mulle laks allapoole vööd. Pidasin seda esialgu halvaks naljaks, aga see polnud hea ega halb nali. See oli reaalsus.
Kirjutasin kohapeal ka selgituse, et ma olin trassil aeg-ajalt ikka möödasõidul, aga püüdsin jääda lubatud km/h piiridesse, et KUI, siis 10-15km/h üle, ei enamat. Dokumendid anti (40 aastasele) "rullnokale" tagasi ja sõit jätkus, väärteoprotokoll taskus ja millel ilutseb 55km/h üle.
Ega ta ise paremini ei sõitnud. Lahkudes TLN poole pani ta esimeste käikudega ja tulede vilkudes peeneks ja polnud tal vaja kellegile järgi kimada, pigem tekitas ohtliku olukorra autode vahel laveerides. Karistamatuse tunne nagu meie poliitikutel.
Minu küsimus. Kas üksi olev politsei ikka saab mulle seaduslikult radarinäitu ette visata ja öelda, et see 150km/h oli sinu kiirus!? Ok, näitas ja siis!? Näita ka videolt, et see olin konkreetselt mina, näita, et see oli minu tsikliga ja reg.numbriga sõidetud kiirus! Kuidas kavatsetakse tõestada, et see oli minu kiirus? Mina seda omaks ei võta. Usun, et minu sõbra õppejõust jurist teeb selle protokolli pihuks ja põrmuks. Kuulmiseni.
http://www.reporter.ee/2009/07/31/polit ... rratturid/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”