Ameerikast tellimine
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Ameerikast tellimine
kanister kirjutas:No, kuulge hr. Mx 77, pole ikka nii halvamaigulise vihjega avaldusi mõttet teha kui inimest ei tunne ja tema tegemisi ei tea. Ise olen temalt tellinud ja kõik on olnud OK! Soovitan kõigile soojalt. Aga teadmiseks teile , et enamus usa veebipoode ei võta üle 100-150 taalase ostu puhul maasisese transpordi eest eri maksu ehk ainult juhul kui on tegemist suuremõõtmeliste asjadega. Oma tollitöötajale oleksite võinud esitada väljavõtte pangast ja poleks vaja siblida, samuti ei ole ilus teisi õhutada pettustele, a la väiksem arve. edu teile ja nael kummi.
Ei olegi tahtnud kellegi suunas midagi vihjata, aga oleme aused, et tahaks ikka veidi korralikumaid referentse kui ühe postitusega foorumikülastaja. On ikka vaks vahet, kas saadad oma raha rahvusvaheliselt tuntud firmale või eraisikule, eriti veel lombi taha . Viimasel ajal igasuguseid aferiste lihtsalt liiga palju tekkinud. Hea meel on lugeda, et ka teistel kasutajatel on Eikkiga pos. kogemused ja plaanin siis kindlalt sügisepoole tellimuse teele saata. Eks saatmise detailid saab eraldi kokku leppida, aga mul on küll siiani kõige paremad kogemused vana hea USPS-iga ja nende kaudu tellides toob Eesti Post vähemalt Tallinna piires asja ka koju kätte ilma lisatasuta.
Aga selle väiksema hinna osas on näiteks BTO mul alati väiksema numbri kirjutanud ka ilma küsimata, eks nad vist juba teavad EU tolliseadusi. Mis pettus see ikka on, USA-s makstakse niikuinii käibekas alles kaupade ostmisel ka poes seega onu Sam ei saa millegagi petta.
Aga see tollitädi kelle otsa ma sattusin oli tõeline pain in the ass, talle sai kõik esitatud: paypali kviitung, panga väljavõte aga ikka peedistas mind kaks päeva.