MIKS?

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
BlingBling
Kontakt:

MIKS?

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

Miks kustutatakse KOHE minu müügikuulutused ära, kui olen need ülesse pannud? kas kiuste? või kujutan seda endale ette? (mida ma ei usu)
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Austatud isand BlingBling ja teised foorumi kasutajad, kes mingil põhjusel ei viitsi lugeda läbi reegleid või ei suuda oma peaga mõelda ning asjadele loogiliselt läheneda ja kes ei taha foorumisse suhtuda heatahtlikult:
KUSTUTAN KÕIK MÜÜGI KUULUTUSED, MIS ON DUBLEERITUD, MIS EI PUUDUTA MOOTORRATTAID (VHS-playerid ja kardid näiteks) JA MIDA UP-itakse, SAMUTI KUSTUTAN TURULT KÕIK POSTITUSED A'LA PILTE ON VÄ, MINUL ON PIKEM JNE.
Samuti kustutan ka postitused, mis on kedagi isiklikult solvavad või muidu moraalitud ning loomulikult need, mis on foorumi reeglitega vastuolus.
Kasutaja avatar

Teema algataja
BlingBling
Kontakt:

Aga minu kuulutused ei olnudki sellise sisuga, müüsin ikkagi mootorratast!
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m

Tarts

BlingBling kirjutas:
Aga minu kuulutused ei olnudki sellise sisuga, müüsin ikkagi mootorratast!
:wack:
Jah, austatud isand BlingBling, müüsid küll mootorratast. 100% on sul selle kohapealt õigus. Aga keskkooli õpilasena võiks sul ikkagi mälumahtu olla väheke rohkem kui üks kuu:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ght=#35850
Ja nagu ma eelpool juba mainisin, dubleeritud kuulutused lähevad prügikasti.

P.S. Enne, kui sa järgmine kord mõnda kiike kiigutama hakkad, proovi kasutada ajusi ning analüüsi oma käitumist.
BlingBling kirjutas:
Miks kustutatakse KOHE minu müügikuulutused ära, kui olen need ülesse pannud? kas kiuste? või kujutan seda endale ette? (mida ma ei usu)
ÜHTEGI KUULUTUST EI KUSTUTATA NALJA VILUKS. KUI ON KUSTUTATUD, SIIS ON SELLEKS PÕHJUS!
Kasutaja avatar

Teema algataja
BlingBling
Kontakt:

Miks te siis eelmise kuulutuse lukku panite. Ma tahaks vahest kuulutuse andmeid muuta, kui olen midagi uut teinud tsiklile! AGA ei saa ju sest kuulutus lukus, või mis? Niiet isand sooviks, et siis palun mitte nii kiiresti teemasi lukku panna! Ja miks neid üldse lukku pannakse?
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

lukku pannakse kuulutusi sellepärast, et seoses osade kasutajate meeletu "uppimisega" kaovad teiste kuulutused 15 minutiga teisele lehele mis nagu ka eriti õiglane ei ole. Millegipärast suudavad osad( loe: enamus) kasutajaid oma kuulutusi niisama hoida. Mõned aga peavad iga päev või tihemini uppuma.
Kui sa mõtled välja parema lahenduse kuidas tagada muretu ja õiglase müümise ja ostmise variandi siis palun anna sellest kindlasti teada.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Tarts

:wack: Anna ema padruneid! :wack:

Kuule BlingBling, usud, et mul hakkab kannatus katkema! :evil:

Võta ja loe reeglid läbi! Tee seda valjusti ja las ema aitab kah kaasa, et saaksid olla arusaamises kindel: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=65
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=591

Ja kui sul ikka midagi arusaamatuks jääb, siis võta ühendust es, telefon, MSN, mail või mis iganes aga ära risusta enam foorumit!
Suletud

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”