Kerge mure.

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Kri$tjan

Kerge mure.

Lugemata postitus Postitas Kri$tjan »

Mure siis selline , et olen ikka hädas piirajaga . Masin on yamaha tdr 125 . Olen netist ja foorumitest igaltpoolt vaatanud ja otsinu , puurinud ja kookinud kui ei midagi abi pole olnud . Kõik võimalikud asjad olen ära proovinud . Aga masin ikka üle 5 pool tuhande pöörde ei lähe. Vahepeal on lausa selline tunne et müü maha ja osta uus , kuid tahaks ikkagi tunda seda tõmmet mis on ilma piirajateta . Et oleksin väga tänulik kui kellegil on aimu või oskust kuidagi aidata. Need teemad mis siin bikerist läbi on käinud , need pole aidanud , seega ehk oskate ise seletada või juhendada . :cry:
Tänud ette

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Kerge mure.

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Miljon teemat, kus 125-ste powervalve klapi põhimõtet ja kontrollimist lahatud, otsi natukene. Kui seal viga pole, siis on midagi suuremat pahasti.

Teema algataja
Kri$tjan

Asi ongi selles et power valve kõik juba jupideks võetud ja manuaalselt kõikke tehtud , aga ei midagi , sellepärast ma räägingi et siit foorumist ma olen kõik juba ära proovinud . Muidu oli ka karpas 275 düüs , praegu 125 ja minek parem kui enne . Aga ikkagi ei lähe.

valter1
Tsikkel: V-MAX
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas valter1 »

Algaja võrrimees

Teema algataja
Kri$tjan

Kõik sealne ära proovitud.

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Kruti summ alt ära ja vaata ega väljalaske aken ja summuti ära tahmanud pole, kuumapuhur sumpa leegika otsa sisse ja lase käia kuni enam suitsu ei tule tagant välja. Torud umbes siis pöörde ei lähegi hästi. :) :mrgreen:

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Kindel, et klapp üldse avaneb (Võta summuti küljest ning vaata, kas midagi liigub väljalaskeaknas)? tihendid korralikud ? komp olemas?

NewCustomer
Tsikkel: Oli Aprilia RS 125

Lugemata postitus Postitas NewCustomer »

Mul oli kunagi Rs125, oli täpselt sama jama. Mul oli CDI süütepool, mis piiras sädeme impulse vms ( eks targemad räägivad :D). Ja ei läinud üle 6-8k ( ei mäleta täpselt)

valter1
Tsikkel: V-MAX
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas valter1 »

Üks sihuke eksemplar hoovis . Kahe juhtme lyhistamine ajab piiraja lolliks .Keeruline siin seletada millised need juhtmed on . Nad on ju kõik pundis. Masin ise asub Viljandis. Seda lollitamist tuleb teha peale iga käivitamist

Algaja võrrimees

Teema algataja
Kri$tjan

klapp töötab , tegin ise veel nii et võtsin klapimootori lahti ja liigutasin manuaalselt , see natuke nagu aitas aga ikka ei kisu üle 6k

Kasutaja avatar

uziman
Tsikkel: KTM EXE 125, Yamaha DT 125,

Lugemata postitus Postitas uziman »

Proovi natuke suuremat düüsi 275 liiga palju ja 125 liiga väike. Kuskil 160-200 peaks hea olema. Sest isegi 250ccm 2t suzuki krossikal oli 175 düüs ning paremat minekut ei osanud tahtagi.
Aga viga võib olla ka elektroonikas.

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Düüsi ei valita niiviisi, et 250cm3 mootoril on 175, paneme 125-sele sama ja siis peaks minek ka sama olema...

Klapp võib tahta paika sättimist, või on trossid lausa valepidi küljes.
Lisaks võib sul õhufilter olla umbne, CDI piirang peal, väljalaske piirang peal... Siiski 5,5 kilo kellal ei ole normaalne. Samas keegi ei garanteeri et see mootor sul üks paras kohviveski pole, või veel hullem, kõikide piirajatega kohviveski.
Düüsidest rääkides - mis karpa sul peal on?

Teema algataja
Kri$tjan

Düüsi kohta niipalju et kui mul oli 275 düüs ja nüüd on 125 siis kütusekulu on täpselt sama , mis seda põhjustada võib ?
Kusjuures trossid vahetasin juba ümber ja sellega ka tõusis natuke, aga vbl tõesti tahab natuke seadistamist saada.
Õhufilter puhas ja uus , cdi piirang täiesti reaalne , väljalaske piirang peaks eemaldatud olema , ja mootor ei tohiks väga kohvi ka olla.
Karpa on Mikuni oma.

Kasutaja avatar

taimo_80
Tsikkel: Honda TL1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas taimo_80 »

Väljalaske klapp tuleb mängust välja jätta, kuna isegi kinnise klapi puhul jooksevad pöörded vaevaliselt põhja. Mina pakuks omadest kogemustest välja ka cdi piiraja, või on sul segunõel nii rikkas asendis, et ta ei jõua lihtsalt pöörde minna. Endal sai kunagi kogematta nsr-il segunõel valesti ja ka üle 6k ei läinud ja mõnus suitsupilv oli tagant järel.

Honda nsr125R -> Kawasaki zx6R -> Honda TL1000R

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Ütle karpa täpne mudel, saab välja uurida mis düüs olema peab. Miskipärast arven et sul vm26 peal?
Väikese düüsiga võid sõitma minnes juba lühikese ajaga kolvi peale augu saada, selle ütlen kohe ära. Vaata ka ega tooreklapp peale ei jää, see teeb segu rikkaks, ei lähe pöördesse ning tossab. Ujuki tase vaata üle, vajadusel pane õigeks. Muidugi uuri ka selle kohta, kas CDI on piiratud või piiramata, piiratud asja puhul eemalda piirang.

Üks katse sulle veel - võta need trossid klapi küljest korraks ära, keera klapp käsitsi lahti ja vaata, mis masin teeb. Kui paremaks läheb, on klapp valesti seadistatud.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”