Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid

Kasutaja avatar

Martin.
Postitusi: 143
Liitunud: 20 Mai 2006, 22:40
Asukoht: Tallinna ümbrus.

Re: Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid

Lugemata postitus Postitas Martin. »

Mul kolm küsimust.
1) Kas nn poolik b-kat (16-18aastase piiratud b) tohib sõita siis mopeedi/rolleriga? või peab täis b-kat või a-kat olema(mida saab ka 16aastaselt)?
2) Kas mopeedi load ei muutu? ehk 14aastaselt teed ikka oma mopi load ja sõidad röömsalt? sest need mopeedi load on nalja tegemine, need ei anna sulle mitte mingit väljaõpet.
3) Kirjas oli et 16+aastasel peab rolleri/mopeediga sõites olema kas A või B-kat. ehk siis mopeediluba ei kõlba? sest minuteada on A-kat siiski mootorratta juhiluba ..?

See kuradi registreerimine on pask, aint selle kindlustuse pärast oleks mõtet.
lisaks see ülevaatus, onväga hästi teada kuidas politseile meeldib alaealiste kallal möliseda ja nokkida. Nt peatati mind kinni rolleriga ja tüüp väitis mu tehnoseisundit mitte vastav olevat, sest mul oli mitte originaalne õhufilter ja taga polnud numbrimärgi alust :shock: . kui sellise asja eest uuesti kordusülevaatusele saadetakse ja seal ka veel peedistatakse nii siis noo :wack:

Lisaks kaotab see ülevaatuste värk ära igasuguste rollerite modifitseerimise ja teades et tänapäeval vähemalt igalteisel rolleril vähemalt sportsumps all on siis tundub et tuleb hakata üks haaval neid tuhandeid 70'seid aeroxeid ja SR'e ümberehitama.. ehk kaob turg üldse rolleritele arvatavasti..
Ning ülevaatus peaks kontrollima kas ratas vastab nn mopeedinõuetele (max kiirus 45km/h) . Siis teades et pm iga stock roller/mopeed läheb vähemalt 60 välja, siis ei saaks ükski neist ülevaatuselt läbi..
Ja veel , mis kuradi mõtet on mul rollerist mis tohib minna aint 45 välja kui mul peab olema A-kat ehk kuni 11kw mootorratta load ! Kas see tähendab siis omakorda et mu roller võib olla ilam kiirusepiiranguta ja kuni 125cc , sest mootorratta load olemas ju?

Kurvis näeme . kahepoolene

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”