Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
Prets kirjutas:Aga siis peab roller olema registreeritud A-kati mootorrattana, mitte rollerina
Saage ükskord aru, mitteükski sõiduk ei ole ega ka saa olla registreeritud rollerina, kuna sellist sõidukikategooriat ei ole lihtsalt registreerimisel kasutatava sõidukite liigituse alusel olemas!
On olemas kaherattaline mopeed, kolmerattaline mopeed, kaherattaline mootorratas, kolmerattaline mootorratas ja külgkorviga mootorratas. Ei ole olemas ka sellist asja, nagu A-kati mootorratas. Registreerimisliigituse alusel kuuluvad kõik eelpoolmainitud kahe ja kolmerattalised sõidukid L kategooriasse.
A-kat on olemas liigituses juhtimisõiguse alusel, ja selle alla käivad kõik mootorrattad, kui sellised + on olemas siis selle alamkategooria A1
Martin. kirjutas:Ja veel , mis kuradi mõtet on mul rollerist mis tohib minna aint 45 välja kui mul peab olema A-kat ehk kuni 11kw mootorratta load ! Kas see tähendab siis omakorda et mu roller võib olla ilam kiirusepiiranguta ja kuni 125cc , sest mootorratta load olemas ju?
See on kehtinud ju koguaeg, et A1-kat lubade olemasolul võib juhtida L3e sõidukit, kui selle kubatuur ja võimsus jäävad lubatud piiridesse, st <125cc ja <11kw.
Kas see konkreetne masin on bike, enduuro, klassik või roller, ei puutu kuidagi asja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.