Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

J30
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas J30 »

J30 kirjutas:

Vaja abi vöötkoodide trükkimisel. Kas keegi ehk omab võimalust kasutada vöötkoodide printerit? See kuhu paned rulli kleepsudega sisse ja siis trükib paraja portsu ette antud numbrikombinatsiooniga vöötkoode välja. Oluline, et need oleks kleepsud, hea kui juurde saab lisada ka toote nimetuse.

Tegemist on majandustarkvara Axapta poolt genereeritud koodidega. Ise proovisin nii, et netist leitud vöötkoodi generaatorisse toksisin numbrid sisse (13 kohta) ja siis sain vöötkoodi. Edasi aga tahtsin neid trükkida A4 kleepsupaberile. Kõik õnnestub, aga hiljem skanner neid vöötkoode välja enam ei loe. Ehk trükkimise käigus muutub kuidagi nende kuju/mõõt/disain ja skanner ei tule toime?

Kokku on mul 6 erinevat koodi ja igat neist on vaja ca 200tk. Enne aga vaja teha proov mõnega, et kas ikka loeb välja... Asjaga suhteliselt kiire ja abi eest loomulikult tasun.

Suur tänu headele inimestele, kes said mahti aidata. Mure on lahenenud. Asi nimelt selles, et minu koodide alguses oli null. Levinud ribakoodid (UPC, EAN) aga ilmselt nulli alguses ei tunnista. Tekstiväljal on null küll olemas, aga vöötide väärtuses ei kajastu... Või mingi muu taoline jama. Toimivad sellised standardid nagu 39, 93, 128-a, 128-b. Eks ma pean meeles kellele õlu välja teha...

Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”