Tsiklimeeste IX Sügisball Tallinnas 19.09.09
-
- Tsikkel: Zephyr 1100
Re: Tsiklimeeste IX Sügisball Tallinnas 19.09.09
Torpedo kirjutas:kris. kirjutas:lemps80 kirjutas:Paraad oli selline anarhistlik ja kolonn lagunes pidevalt tükkideks. Kas ei saaks kuidagi järgmine kord ühtsemaks seda orgunnida.
Aidake Tallinnale uus linnavõim valida, tõsiselt, siis on ehk lootust. Praegusel on möödunud aasta kevadüritusel toimunud kaos veel liiga valusalt meeles ning mingeid mootorratturite paraade jne Tallinnas ei lubata! Punkt!
No ja kusagil Viimsi põldude vahel ringi sõitmine ei ole ilmselt see mida rahvas ootaks ...terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue LightKui Tallinna linnavõim paraadi ei luba, siis on see selge vihje, et korraldajad ei kuulu veel õigesse erakonda. Tahad paraadi korraldada - kirjuta liitumisavaldus.
Täna juhtus see et ma väidetavalt parkisin ühe tuntud Tallinna linnavalitsuse, mingi transpordiametniku koha peale. Seni kuni ta seal oma mikrobussiga ukerdas parkisin mina oma tsikli sinna kuhu ta oli oma parkimis koha välja vaadanud. Tuli bussist välja ja ütles "kas oled õnnelik et siia vahele ennast ära mahutasid".
Ma arvan et erakonnas pole asi vaid Tallinna linnavõimu suhtumine mootorratturitesse. Ma ei ole küll poliitik, aga väike vihje ka minu poolt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.