"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Moderaator: Moded
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
esiotsa on lihtne kinnitada jah nipukatega.,kuna seal asuv plekitükk kadus ka ära varem.Nipukad pole varem järgi andnud aga ilmselt sai neile üle rehvide ronimine saatuslikuks.
lärm
mella kirjutas:Piipz kirjutas:hehe, sul oli põhjakaitse nipukatega?
Sa oled konstruktsiooni üldse vaadanud? kui mitte, siis on põhjust punastada küll
Mella kui sa ise oled konstruktisooni näinud siis orginaalis on pöördkruviga...
Aint targutad aga midagi ei jaga..
ktmmmmm kirjutas:mella kirjutas:Piipz kirjutas:hehe, sul oli põhjakaitse nipukatega?
Sa oled konstruktsiooni üldse vaadanud? kui mitte, siis on põhjust punastada küll
![]()
Aint targutad aga midagi ei jaga..
Ma teinekord püüan siis otse öelda, mitte nii peenelt. muidu äkki mõni tainapea ei saa jälle aru
Kes ikka veel aru ei saanud, siis esimesel otsal polegi erilist muud funktsiooni, kui isennast hoida ja kvaliteetne nipukas peaks seal väga hästi oma funktsiooni täitma. Originaalis on, jah, poolepöörde kruvi, mis oluliselt kõvemalt ei hoia niikuinii.
Aint targutad aga midagi ei jaga..[/quote]
Ma teinekord püüan siis otse öelda, mitte nii peenelt. muidu äkki mõni tainapea ei saa jälle aru
Kes ikka veel aru ei saanud, siis esimesel otsal polegi erilist muud funktsiooni, kui isennast hoida ja kvaliteetne nipukas peaks seal väga hästi oma funktsiooni täitma. Originaalis on, jah, poolepöörde kruvi, mis oluliselt kõvemalt ei hoia niikuinii.[/quote]
Ma vaatan et sa päris insener kohe..Ei tea miks siis tehases tehti poolpöördekruviga kui nipukas sama hea kui mitte paremgi sinu jutu järgi. Sa peaks CV KTM-i tehasesse saatma äki võetakse selliste kuldsete mõtetega mees sinna töölegi. Siis hea käpp sees tood sõpradele odavalt KTM-i maale
Aga äki tõmbad mingid valemid ja ruutjuured ja ütled kõigile mis funktsioon üldse põhjakaitsmel on?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Hmm, miski uus kanister või?
Ega need KTM-i lahendused alati ka maailma parimad ei ole, näiteks vanemate mudelite õhufiltri kopsiku kaane poolpöörde kinnitused olid küll tõeline jama.
ktmmmmm kirjutas:Aga äki tõmbad mingid valemid ja ruutjuured ja ütled kõigile mis funktsioon üldse põhjakaitsmel on?
Kui sa arvad, et see pisike poldike võtab kogu põhja alla tuleva laksu enda peale, eksid sügavalt
Nipukatega kinnitatakse vahel lihtsalt selleks, et maha võttes kipub see ulmeline poldike kaduma, kui tagumine stopper on ära lennanud.
Aga kuna sa selle peale ise ei tulnud, siis ilmselt eriti teemat ei jaga.
Põhjakaitsme kinnituse variatsioonid on kindlasti väga huvitav teema, kuid võiks hargneda kuskil mujal...
Sooviks tänada rajameistrit väga huvitava Rannu etappi eest. Ning küsiks ühtlasi millal on Kukemetsa etapi treeningpäev/millal rada suletakse ehitustöödeks?
mella kirjutas:ktmmmmm kirjutas:Aga äki tõmbad mingid valemid ja ruutjuured ja ütled kõigile mis funktsioon üldse põhjakaitsmel on?
Kui sa arvad, et see pisike poldike võtab kogu põhja alla tuleva laksu enda peale, eksid sügavalt
Nipukatega kinnitatakse vahel lihtsalt selleks, et maha võttes kipub see ulmeline poldike kaduma, kui tagumine stopper on ära lennanud.Aga kuna sa selle peale ise ei tulnud, siis ilmselt eriti teemat ei jaga.
No kui see poldike sul ära kaob siis see näitab kui saamatu sa oled
Ma ikka teemat ei jaga sp. ma pöördungi selle foorumi nn. ''isa'' poole , kes omasarust ränk insener ja tegija raja peal. Aga kahju et ma näinud veel seda pole..Eks ma nii krossi kauge inimene et ei saa lihtsalt sellest aru. Aga edu ja jõudu, kui mingi uue avastuse teed siis anna ikka teistele ka teada.
rada suletud alates neljap.ehitustöödeks.seniks andke aga pähe.
lärm
ktmmmmm kirjutas:Ma ikka teemat ei jaga sp. ma pöördungi selle foorumi nn. ''isa'' poole
, kes omasarust ränk insener ja tegija raja peal. Aga kahju et ma näinud veel seda pole..Eks ma nii krossi kauge inimene et ei saa lihtsalt sellest aru. Aga edu ja jõudu, kui mingi uue avastuse teed siis anna ikka teistele ka teada.
Tundub, et keegi on sulle konnasilmale astunud
mella kirjutas:ktmmmmm kirjutas:Ma ikka teemat ei jaga sp. ma pöördungi selle foorumi nn. ''isa'' poole
, kes omasarust ränk insener ja tegija raja peal. Aga kahju et ma näinud veel seda pole..Eks ma nii krossi kauge inimene et ei saa lihtsalt sellest aru. Aga edu ja jõudu, kui mingi uue avastuse teed siis anna ikka teistele ka teada.
Tundub, et keegi on sulle konnasilmale astunud
Tundub et keegi on kuskilt kõrgelt peaga vastu maad kukkunud
järjekordne näide nn, bikerfoorumi tarkadest. mella- täitsa loll, 2stroke- lihtsalt rumal, mx 77- tehnika osa pealt tark,samuti teooria aga praktika .suur null.
Teeks ettepaneku korraldada üks bikeri foorumi krossitrennipäev, kus kõik need jutukamad härrad on koos, saavad tuttavaks näost näkku ja teevad koos ka mõned ringid rajal.
Lõppeks siis äkki see mölisemine ära ükskord
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
fotek kirjutas:Teeks ettepaneku korraldada üks bikeri foorumi krossitrennipäev, kus kõik need jutukamad härrad on koos, saavad tuttavaks näost näkku ja teevad koos ka mõned ringid rajal.
Lõppeks siis äkki see mölisemine ära ükskord
Kas sa fotek tõesti arvad, et nad kohale tulevad .
Neil ei ole ju reeglina kellelgi litsentsi, järsku peab võistlema hakkama .
Siin üks mees lubas ka mingi äev trennis olla, ei näinud mina kedagi .
jõudu
minge tehke parem kõvasti trenni,et siis kõik koos kukemetsas üksteiselt mõõtu võtta.
Me läheme Fotekiga (Siim) nüüd (kohe) Männiku tankokale Kukematsa jaoks trenni tegema. Kel lõuad suurest mölast väsinud pole tulge kaa:)))
Meid tunneb ära nr 602 ja 609 järgi.
jätktates OT
võibolla peaks hoopis Biker Fight Night Gala tegema peale võistlust Kukemetsas?
Maardus on 18 oktoober üritus ju, saab üksteisele liiva lasta krae vahele ning ringid pannakse ka kirja.
Kuna Mõedakale ilmselt roti litsentsiga peale ei saa, siis panin ennast sinna Maardusse kirja. Soovitus teistelegi.
mis see roti litsents on?
Ma tulen ka selle roti litsensiga maardu kui mu suur sõber,kellega muuseas trennime tihti,tuleb(77mx,mella , 2stroke).
Kus see Maardu rada asub?
Rahvasportlase litsentsi mõtlesin. Maardu rada on maardu järve juures üle tee.
Meelde tuletuseks kes arvavad ,et tulevad laup sõitma Kukemetsa,siis palun pange nimi kirja www.msport.ee et ajavõtjad saaksid koduse töö ära tehtud.
samuti on kõik oodatud parast enduurotamist öisele mäkketõusule krossi klassiis sõitma .
Lärm
Kuidas mäkketõusu nõlva ehitamine läheb?
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
soni kirjutas:Plekats kirjutas:Soni,ma vaatasin,et sul lahe trennirada,seal ju sigahea harjutada.Kas Kukemetsas näeme?
Minu Masu, Täpe ja Pupu backyard rada
Kukemetsas näeme!
Soni,pean vabandama kurat,me ei tule Kukemetsa.Meil siin Põlgastes tuleb suurem Pit-de külakross.Läheme sinna osalema.Seal tuleb ikka paarkümmen külapoissi kokku.
Plekats, kas ainult pittide või võivad suuremad tsiklid ka rajale tulla. On ehk selle ürituse kohta rohkem infi kuskil.
schanzez kirjutas:Plekats, kas ainult pittide või võivad suuremad tsiklid ka rajale tulla. On ehk selle ürituse kohta rohkem infi kuskil.
Ei ole ainult Pit-id Suured tulevad ka.infot saad 55500974 Kurat
aga ega ma ei taha küll kärnatamiselt kedagi ära meelitada
Üksi on ka nati sidd Kukemetsas kärnatada.Pole ju teisi Pitte kellega võistelda
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Plekats kirjutas:soni kirjutas:Plekats kirjutas:Soni,ma vaatasin,et sul lahe trennirada,seal ju sigahea harjutada.Kas Kukemetsas näeme?
Minu Masu, Täpe ja Pupu backyard rada
Kukemetsas näeme!
Soni,pean vabandama
kurat,me ei tule Kukemetsa.Meil siin Põlgastes tuleb suurem Pit-de külakross.Läheme sinna osalema.Seal tuleb ikka paarkümmen külapoissi kokku.
![]()
Mul atm mööda lauda laiali nagu konstruktor. Käigkastist lendas teise käigu hammakas pooleks Regasin end küll ära aga on ka väike võimalus, et ei saagi kokku. Ei tahaks küll sellest sündmusest ilma jääda. Kui nüüd teie sealt ei tulegi ja mina enda oma kokku ei saa, siis jäävad pitid esindamatta? Mõned vist rõõmustavad. Järgmisel hooajal ehk ise ka suurega peal
PUUPAADID
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.