siguldas tsiklihooaja lõpetamine 26. september

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Re: siguldas tsiklihooaja lõpetamine 26. september

Lugemata postitus Postitas mufista »

Karutapja ja Hr Nõel.
Ma tänan Teid palavate tervituste ees ja jään endale kindlaks, et MINA OLENGI see VÄRDJAS, kes jõi KONJAKIT sel ajal kui TEIE pidite hakkama kodu poole sõitma. Hoolimata sellest, et ülejäänud seltskond EI joonud KONJAKIT, oli teiega ikkagi väga lõbus. (w)
Aga lõbusat joont sai jätkatud. Püüan kokkuvõtlikult teha.

Kuna eestlaseid enam vaateväljas ei olnud, silkas Muf Kassimaja poole, kui teele sattus lätlasest taksojuht. Väike Muf küsis teed. Taksojuht väitis, et Kassimaja asub 2 km kaugusel. Väike Muf ei uskunud taksojuhti ning küsis hiljem paarilt naiselt uuesti. Nemad juhatasid Mufi ümber nurga ja Kassimaja oligi leitud!
Eelnevalt oli Muf aga endale taskusse ühe KONJAKI soetanud :lol:
Niisis. Ründas Muf Kassimaja ja jutukõmina peale rebis esimese hotellitoa ukse lahti - eestlased! Laks lõi Muf KONJAKI üllatunud meesisikute ette lauale ja nõudis teed.
Järgnevad 60 minutit olid Mufi jaoks naljakad, kuna sama tuba ründasid hetkeks ka sõbralikud läti naised (lol). Tapeet sai omale hüüdnime ja loodan, et poisid ei hakanud öösel Tapeeti panema. Tualett sai kaunistatud kirssidega ja Maxima müüjad saavad ka oma lastelastele rääkida koledatest eestlastest, kes nende kauplust röökimisega risustasid.

Igatahes. Kirev seltskond suundus umbes kella 22 paiku käratsedes selle ulmelise peokoha poole.
/Vahekommentaar - lätlased on pidutsemises mökud/
Klubis trallis Muf kella 12. Siis aga kobis Livoniasse magama.
Kahju ainult, et pidi varakult tagasi asuma. Livonia oli hästi mõnusa ja koduse õhkkonnaga.

Üldiselt... ma ei saa aru, kas tõesti tuleb ronida Lätti selleks, et chillida lahedate eestlastega? Wtf?

Ja nüüd head ööd väike televaataja :bsmile:

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”