Kindlustuse remondi kohad ?
Re: Kindlustuse remondi kohad ?
Aris kirjutas:Kas mitte igal kindlustusfirmal pole oma teatud partnerid, kelle juurde klient viib oma ratta hindamisele? Ergo kindlustus Tartus saatis mind motodepoosse, kus ratas minu jaoks positiivselt ära hinnati. Kui sa ise tahad teha, siis kahjunõuet kui sellist asja minuteada nad väga ei taha maksta. Asi käib nii, et nad "ostavad" sinu käest ratta välja ning määravad siis rattale jääkväärtuse. Selle jääkväärtusega on sul võimalus oma ratas välja osta ja siis remondi palju tahad.
Parimat.
Ei oskagi midagi öelda, nad väga tahtsid, et ma ise ratta ära hindaks ja kui neile sobib , siis nad maksavad ära. Ma selgitasin ,et käsi tuksis aga siis ütlesid, et nagunii hooaeg läbi, võtad raha ja hiljem teed. Ära nad osta ei tahtnud, kuna neil liialt palju selliseid ronte. Igastahes olen huvitatud sellest, et viin ratta kuskile remondi firmasse, teevad kalkulatsiooni. Jooksen klindlustusse ja siis teeb vastav asutus mu ratta korda kaa. Endal ei ole lihtsalt füüsiliselt ühega käega seda võimalik lappida.Tallinna Motodepoo igastahes ei tegele sellega.
Ehk siis lapivad ratta ära kaa seal Tartu Depoos ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.