Politsei "peidupaigad"

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: Politsei "peidupaigad"

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Tarts kirjutas:

Olid kõrval?Tõesta et ei sõitnud.Politsei tõestas radari näiduga - millega sina seda tõestad?

Neid politsei huvitavaid radarinäite olen isegi näinud, korra on mõõdetud 130 asemele 150 ja korra on mõõdetud isegi nii mu kiirust, et ees ja küljepeal olid autod, aga mind võeti rajalt maha, mis sest, et need teised autod ületasid samapalju kiirust. Aga kuna trahvid olid väiksed, siis ei viitsi iga lolli pärast jamama ka hakata, las teeb trahvi ja saab oma rahulduse kätte.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

Tarts kirjutas:
Junzu kirjutas:

Lugesid läbi teksti üldse või? Teksti mõte oligi, et ta ei sõitnud 150ga!

Olid kõrval?
Tõesta et ei sõitnud.
Politsei tõestas radari näiduga - millega sina seda tõestad?
Ja postitus on jätkuvalt vales teemas, see vingumise koht oli mujal ...

Äkki rahuneme maha kodanik Neeme ja võtame asja rahulikult

Kui keegi siin vingub siis oled see sina siin koos oma kahe viimase postitusega.

Väga sapine suhtumine.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

:lol: Kumb on loll - inimene kes oma tööd teeb või inimene, kes tahtlikult üldtuntud reegleid rikub? :lol:
Imelik, et minul pole kordagi politsei radar näidanud kiirust, millega ma sõitnud ei ole ...
Deem, ma vist ikka olen friik! Andke mulle andeks :lol:

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

jurik kirjutas:

. Aga siis tuli avaldus, et ma olla kihutanud radarisse 150-ga! No see oli mulle laks allapoole vööd. Pidasin seda esialgu halvaks naljaks, aga see polnud hea ega halb nali. See oli reaalsus.
Kirjutasin kohapeal ka selgituse, et ma olin trassil aeg-ajalt ikka möödasõidul, aga püüdsin jääda lubatud km/h piiridesse, et KUI, siis 10-15km/h üle, ei enamat. Dokumendid anti (40 aastasele) "rullnokale" tagasi ja sõit jätkus, väärteoprotokoll taskus ja millel ilutseb 55km/h üle.

Vaadates su avataril mainitud ratast, siis ei tundu see +55 midagi nii ebareaalsena. Ise põrutasin eelmisel aastal oma Blackbirdiga 90 alas 156 km/h radarisse, sest uus kõrgem tuuleklaas, muudetud tagahammakas, tuulevaikne ning ilus ilm tekitasid samuti tunde, et sõidan maksimum +10 või +15 km/h lubatust üle. Minu puhul küll polnud mingit kahtlust, et radari näiduga mingi jama oleks, sest kellaaeg oli rõõmsalt peal ja ma tol hetkel sisuliselt ainus liikleja sel teel. Meeldiv kulgemine ilusa ilmaga läks 7500 maksma, mis oli tol hetkel vist miinimumiks sellise rikkumise eest.

Teemasse ka - ma sain oma liti Tallinn-Narva mnt'l jupp maad pärast Viitnat sirgel teelõigul, kus uus asfalt ja 100 km/h ala läheb üle vanemaks asfaldiks ning 90 km/h alaks.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

jurik kirjutas:

...

Ehh, olen nimetet kodanikuga kokku puutunud ning kokkupuute tulemusena ka riigikassat täidetud, aga minul etteheiteid pole- positiivne suhtumine tsiklistidesse, mõistlik rikkumise analüüs ning kõige lõpuks (protokolli vormistamise ajal) sundimatu vestlus motokoolitustest ja boksermootorite eelistest. Nüüd kümne punkti küsimus- miks peaks sellise suhtumisega mees rajalt maha võtma ja ebaõiglaselt väänama suvalisele tsiklistile? Mitu sekundit pealeunustatud rulli viib bläku sajast 150-ni? Maamehe loogika sunnib küll arvama, et tõele lähemaks tuleb arvata radari näitu sinu arvamuse asemel.

Teemasse: Harku alevikust Laagri poole ( 50 ala) väikeste teede otstes, samuti eravärvides autoga alevikus pendeldades.

Viimati muutis ishijupp, 25 Aug 2009, 16:50, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

-PitBull-

Tarts kirjutas:

:lol: Kumb on loll - inimene kes oma tööd teeb või inimene, kes tahtlikult üldtuntud reegleid rikub? :lol:
Imelik, et minul pole kordagi politsei radar näidanud kiirust, millega ma sõitnud ei ole ...
Deem, ma vist ikka olen friik! Andke mulle andeks :lol:

Ei vaidlegi vastu, et olen rikkunud, aga mingid suvalist kiirust pole ka mõtet hakata oma fööni pealt näitama. Näidaku mulle ikka minu kiirust, millega sõitsin ja pole mingit probleemi.

Pilt

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Laupäeva hommikul mõõdeti eravärvides autost Ääsmäe-Haapsalu maanteel. Raudteeviaduktist natuke Haapsalu poole.
Juunis võis "sõpru" kohata ka Virtsus kus nad praami peale kiirustajad ootasid.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Tarts

-PitBull- kirjutas:

Ei vaidlegi vastu, et olen rikkunud, aga mingid suvalist kiirust pole ka mõtet hakata oma fööni pealt näitama. Näidaku mulle ikka minu kiirust, millega sõitsin ja pole mingit probleemi.

:lol: :lol: :lol:

Hajabuusa

Lugemata postitus Postitas Hajabuusa »

Kiluf kirjutas:

sorri, kui need kohad on öeldud, ei viitsinud päris läbi lugeda kõike

mina olen märganud mente:
*pärnu maanteel, kui sõidad üle viadukti linna poole, seal all kohe mõõdavad
*botaanikaaia parklas (seal teel on 30 ala, tavaliselt sõidetakse seal julgelt 50-60 km/h)
*ei mäleta tee nime, üks kahest - kas rummu tee või kose tee, seal postkontorist tiba edasi, lasnamäe poole sõites, samuti 30 või 40 ala, kipuvad pahatihti mõõtma

Cool, mees, botaanikaaia parklas saab 50-60 km/h lasta. Põhimõtteliselt saab ühest otsast teise lastes 50 km/h kätte ka, aga ikka Hajabjuusaga, risk on aga et parkiva auto otsa paned.

Kui mõtled, et seal parklas vahivad pollarid, siis tõenäosus on väga-väga väike võrreldes muude kohtadega.

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Hea teema (w)

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Hajabuusa kirjutas:
Kiluf kirjutas:

sorri, kui need kohad on öeldud, ei viitsinud päris läbi lugeda kõike

mina olen märganud mente:
*pärnu maanteel, kui sõidad üle viadukti linna poole, seal all kohe mõõdavad
*botaanikaaia parklas (seal teel on 30 ala, tavaliselt sõidetakse seal julgelt 50-60 km/h)
*ei mäleta tee nime, üks kahest - kas rummu tee või kose tee, seal postkontorist tiba edasi, lasnamäe poole sõites, samuti 30 või 40 ala, kipuvad pahatihti mõõtma

Cool, mees, botaanikaaia parklas saab 50-60 km/h lasta. Põhimõtteliselt saab ühest otsast teise lastes 50 km/h kätte ka, aga ikka Hajabjuusaga, risk on aga et parkiva auto otsa paned.

Kui mõtled, et seal parklas vahivad pollarid, siis tõenäosus on väga-väga väike võrreldes muude kohtadega.

Kutt rääkis sellest et ment on parklas ja mõõdab kloostrimetsa teel liiklejaid,seal on 30-ne ala.

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/

jurik

Lugemata postitus Postitas jurik »

nii-nii, küll ikka laksate üksteise järel :) Aga sa Tarts olid minu kõrval, et plõksid? Jah, olgu kuuskantmütsid või kahekesi või näidaku videol, et minu tsikkel reg.numbriga tegi kiiret sõitu, siis pole mul midagi vastu väita. Antud juhul ma tahaks näha kuidas nad minu "kiiruseületust" tõestama kavatsevad hakata. Pole meil nii politseiriik midagi, et tullakse-näidatakse ja makstakse. Peale otsust vaatame kellel oli õigus. Jurist oli sellega valmis kohtusse edasi minema kui süüdimõistev otsus langetatakse ja mina valmis maksma. Kõik. Vastama te mulle ei pea ja diskuteerida pole ka mõtet. Jätkake teemas. Andsin teemas Tallinn-Tartu 51km. peidukoha teada. Peace

Kasutaja avatar

-PitBull-

jurik kirjutas:

Peale otsust vaatame kellel oli õigus. Jurist oli sellega valmis kohtusse edasi minema kui süüdimõistev otsus langetatakse ja mina valmis maksma.

Võid muidugi proovida seda kohtu värki, aga ma arvan, et see on raha raiskamine. Sinul pole mingit tõestust, et su kiirus oli selline nagu oli. Sõbral oli juristiks Indrek Sirk, kes pole sugugi mingi vilets vend. Kogu selle kohtu jama peale läks vist 20 000.- ringis, aga kaotas kokkuvõttes ikkagi. Aga no äkki sul läheb paremini.

Pilt

Tarts

jurik kirjutas:

... bla bla bla ... et plõksid? .... bla bla bla

Vana Rooma tarkusetera - Jupiter, Sa vihastud, tähendab Sul pole õigus...
:lol:

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

mulle taheti paar kuud tagasi kiviõlis niimoodi ära väänata,nemad väitsid,et ei teinud raudtee ülesõidul stopi. loomulikult tegin ja nägin ennem seda ka politsei autot põõsa taga. peale trahviähvarduste taheti mind isegi kartsa viia,sest oli 2 liiklusrikkumist ees see aasta.nii ülbet suhtumist,kui nendelt ''eestlastest'' politseinikest,pole ennem näinud.raiusin rahumeeli edasi,et tegin stopi ja kõik,peale viit minutit anti dokumendid ja öeldi,et kaduge minema siit. IDIOODID!

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

pyta kirjutas:

ja öeldi,et kaduge minema siit. IDIOODID!

Ma olen ka sellist suhtumist kogenud, peab hakkama vist diktofoni käivitama, kui maha võetakse rajalt. Ilusti avalikult panen diktofoni käima, asetan selle paagi peale ja otsin välja dokumendid, peaks JOKK olema küll -salajast salvestamist ju ei toimu?

Kasutaja avatar

scryth

tõestada sellise salvestuse alusel paraku kah midagi ei saa.

a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

jurik kirjutas:

Miks on partullautos kaks politseiniku? Sest üks oskab lugeda ja teine kirjutada.
21 augustil.09 pidas mind Tallinn-Tartu 51 km´l külmade vilavate silmadega kirjutada ja lugeda oskav motopolitseinik M.Moor kinni.

Patrullautos on 2 pollarit kuna 1 tunnistab teise ütlusi. M.Moor aga on kõige ehedam näide sellest milline ei peaks olema 1 politseinik. Olen ise ka temaga kohtunud korra, ta üritab alati välja pigistada maxtrahvi ning enamasti asjade eest mille pärast 99% politseinikke ei hakka sind trahvima.
Aga mis sa Jõhvi debiilikust ikka tahad. Elu näitab et s**t tuleb sulle endale kaarega tagasi.
Näiteks
http://www.arileht.ee/artikkel/211876
Aga ettevaatust, Moorile meeldib talvel näiteks Tondi ülesõidul autos mune soojendada (togi)

Kasutaja avatar

scryth

a501322914 kirjutas:

Aga mis sa Jõhvi debiilikust ikka tahad. Elu näitab et s*** tuleb sulle endale kaarega tagasi.
Näiteks
http://www.arileht.ee/artikkel/211876

Tasub taas kord klassikuid meenutada – "Oma tilli pole vaja igasse auku toppida!" :twisted:

Kasutaja avatar

SheN
Tsikkel: Yamaha MT-03
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas SheN »

jurik kirjutas:

Mina seda omaks ei võta. Usun, et minu sõbra õppejõust jurist teeb selle protokolli pihuks ja põrmuks. Kuulmiseni.

Kuu aega möödas, tahaks teada kaugel asi on ;)

Patt on tänapäeva elus ainus tõeline värvikas element.
Kasutaja avatar

-PitBull-

SheN kirjutas:
jurik kirjutas:

Mina seda omaks ei võta. Usun, et minu sõbra õppejõust jurist teeb selle protokolli pihuks ja põrmuks. Kuulmiseni.

Homme kuuled.

Pilt

Kasutaja avatar

SheN
Tsikkel: Yamaha MT-03
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas SheN »

-PitBull- kirjutas:
SheN kirjutas:
jurik kirjutas:

Homme kuuled.

Good ;)

Patt on tänapäeva elus ainus tõeline värvikas element.

Tarts

jurik kirjutas:

... Pole meil nii politseiriik midagi, et tullakse-näidatakse ja makstakse. Peale otsust vaatame kellel oli õigus. Jurist oli sellega valmis kohtusse edasi minema kui süüdimõistev otsus langetatakse ja mina valmis maksma. ...

Jube põnev on! Kas otsus on langetatud?

Kasutaja avatar

-PitBull-

Tarts kirjutas:
jurik kirjutas:

... Pole meil nii politseiriik midagi, et tullakse-näidatakse ja makstakse. Peale otsust vaatame kellel oli õigus. Jurist oli sellega valmis kohtusse edasi minema kui süüdimõistev otsus langetatakse ja mina valmis maksma. ...

Jube põnev on! Kas otsus on langetatud?

Tehti trahv ära ja vist kohtusse minek edasi.

Pilt

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

art30 kirjutas:

Rakverest väljasõidul Narva poole sillapeal valvas üks moto,kõnniteealal,piirang oli 30.Tulin autoga Narvast tööasjus oli 70,sain 1200 kohapeal. :(

issand jumal,mida sa veel nutad, 40 km/h üle vingud 1200-a eegi pärast??? :wack: (crash) (togi)

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Mul oleks üks küsimus. Kui politseinik näeb, et inimene on kas purjus või ilma lubadeta, oma arvutist, siis kas see on viisakas käitumine, kui ta lubab isiku rooli sellepärast, et saaks talle järgi sõita ning talle trahvi teha?

Kasutaja avatar

scryth

mis mõttes oma arvutist? Veebikaamera kaudu? Või sa pead silmas, et ta on varem sellega vahele jäänud ja nüüd otsustab eelneva kontrolli asemel, et las ahv sõidab 10 m, siis on karistus soolasem?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

irw ma ei lugenud vist enda lauset korralikult läbi.
Las ma sõnastan uuesti: Kui politseinik näeb tänaval, et inimene on purjus, siis kas on eetiline lasta tal oma sõidukisse istuda ja 10m sõita et saaks trahvi teha.

Või kontrollib oma autos asuvast arvutist tema ees tühjalt seisva sõiduki numbrit, et antud masina juhil pole lube, siis kas on ilus lubada tal oma sõidukiga lubada 10m sõita selleks, et saaks trahvi ära väänata :)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

scryth kirjutas:

mis mõttes oma arvutist? Veebikaamera kaudu? Või sa pead silmas, et ta on varem sellega vahele jäänud ja nüüd otsustab eelneva kontrolli asemel, et las ahv sõidab 10 m, siis on karistus soolasem?

Ilmselt sedasi:
a) Kui politseinik näeb purjus inimest ja laseb ta rooli, et talle trahvi teha ja
b) kui politseinik näeb oma arvutist, et inimesel pole lube, aga ei takista tal just eelnevalt arvutist kontrollitud masinaga sõitu minna, et saaks ikka lubadeta sõidu eest trahvi teha, siis kas see on eetiline?

Komad on vahetevahel jube olulised ;)

EDIT: Krt, väike aja-fail tuli nüüd :P

Kasutaja avatar

scryth

Minu teada on nii, et politseiametnik peab tegema endast oleneva, et kuritegu ära hoida. Selles plaanis ei tohiks ta sinu kirjeldatud viisil käituda (sest mis siis kui see hull istub rooli ja täie pasaga kõnniteel inimesi alla ajama hakkab). Nüüd on aga väike ajugümnastika koht.
Kui politseinik joobes inimese rooli istumise ära hoiab, ei saa ta vist potentsiaalset kurjategijat millegiga karistada või endaga kaasa viia, sest kuritegu ei toimunud. Nüüd on suuem võimalus, et joobes inimene uuesti rooli istub kui politseinik minema läheb, kui juhul mil ta oleks joobes juhtimise eest kongi pandud.

Aga sulle reimps, kes sa nüüd elu suurima faili :D tegid soovitaks Statoili stardikat, sest edasi elada pole sellisena küll mõtet. :bsmile: :ner:

PS! Ma usun millegipärast, et Piipzu kirjeldatud olukordade lahendamiseks on ametnikel omad juhised olemas.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”