MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada
Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada
reinuvader kirjutas:Mind huvitab hoopis üks selline küsimus,et "Millise varasema krossitaustaga oli see kõva Soome mees,kes kõige kiiremas grupis tegi üli kõva-ja ka ilusa sõidu"?Kui nüüd võtta juhend ja lugeda,et viimase 3a jooksul..mitte ühtegi võistlust...ja mees paneb selle pika platoo,mis on publiku ees u30-40m täiesti üle,nagu muu seas...keerab õhus külje ette ja vaatab taha konkurente.Ta sai vist ka musta lipu(nii räägiti)ootas 10sek ja jätkas sama kõvalt,st ringiga oli vahe teistega sama,mis enna lippu.Ega ma paha pärast küsi,lihtsalt on huvitav teada selle nn "harrastaja" tausta.Usun,et Eestikatel mx-1,s oleks ta kindlasti nende meeste hulgas kes seal meie tippudele tugevalt kuklasse hingaks.
Ma ka uurisin Googlest selle Juha Ukkose tausta pärast krossi (ennastki väga huvitas, kust selline kõrge tase) ja leidsin, et mees on koos Varisega freestyle-hüppaja. Selllest ka need trikihüpped Viljandis.
Aga seda, et see Ukkonen meie tippudele kuklasse hingaks, seda küll ei usu. Ma arvan, et ta oleks selline eestikate A-finaali keskmik.
Mis mind üllatas, oli hoopis mõnede täiesti tundmatute Eesti meeste kõva tase, need oli Tanel Soots ja Margus Mikson. Nad edestasid juba tuntud eks-sõitjaid Õnnet, Põldveeri, Nurmikut, Paigelkalni, Oksa, Rüüti, Leetbergi, Indrek Krestinovit. Nood mehed küll eestikatel häbisse ei jääks, kui peaksid järgmine aasta proovima ennast päris võistlustel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.