liisitud mootorratas ja liikluskindlustus

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Re: liisitud mootorratas ja liikluskindlustus

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

Mitte et ma sellest kõva häälega rääkima peaks või üldse.

Mul on üks projektiauto garaazis seismas ja viimased kuud veel liisingut tiksumas. Sel põrgulisel on omajagu vanust ja veel rohkem kilu-vatti ja liisingulepingu alusel on kohustuslikus korras nõue kaskokindlustuse järele. Kokku teeb see miski 17K aastas. Aga ma va säinas unustasin ära, kui see Swedbank miski paar aastat tagasi teenusepakkujat vahetas ja mulle tekkis kohustus omapead ise talle kasko organiseerida. No ja jäigi tegemata. Miski aasta läks mööda ja siis tuli meil ja kiri postkasti, et neil polevat koopiat minu kehtivast kaskolepingust. Sellele järgnes teine ja sellele omakorda kolmas. Neljas tuli juba trahvina. 1000 krooni dokumendivõlgnevuse eest.

Selle koha peal ma tegin kiire arvutuse ja otsustasin üldse mitte kunagi turvaliselt garaazis seisvale autole kaskot teha. Muidugi uurisin ma korraliku kodanikuna, et ehk ma saan sellest lahti või vähendada, aga ka mina sain negatiivse vastuse.

Miskil hetkel aegus minu kütusekaart ja oli aeg uus võtta. Sellega koos sain veel 1000 krooni trahvi ehk kokkuvõttes on see kasko tegemine vs. tegemata jätmine 32K-ga positiivsel poolel arvestades, et ma pole juba teist aastat seda kaskot teinud.

Mitte et ma kedagi libedale teele ahvatleks... :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”