Küsimus Krossika kohta : SUN 125cc
Moderaator: Moded
Re: Küsimus Krossika kohta : SUN 125cc
sun125cc kirjutas:sahhpahh kirjutas:ega need hiinakad mis maksavad mingi 12 tonni siis need ka ei pysi ,algus on kyll kippa ,aga varsti ..... ,eks ise saaad teada,muidugi sõida algus sellisega saad mingigi eel aimuse:D
Ah ma tean juba mida ma ostan, lähen esmaspäeval ostma.
Link : http://janmartransport.ee/moto/index.ph ... &Itemid=45
Õige otsus!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
tali kirjutas:See Gas on automaat?
Voobšee Ilma käigukastita nagu säärud?
-
Teema algataja
bitter kirjutas:tali kirjutas:See Gas on automaat?
Voobšee Ilma käigukastita nagu säärud?
Ei ole, kaks käiku, peaks olema, 60 tippkiirus, mulle sobib.
Jumal tänatud kui sa selle pilli ostad siis oled küll õigel teel. See hiinakas oleks küll üks suuremaid ämbrisse astumisi olnud.
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
sun125cc kirjutas:sahhpahh kirjutas:ega need hiinakad mis maksavad mingi 12 tonni siis need ka ei pysi ,algus on kyll kippa ,aga varsti ..... ,eks ise saaad teada,muidugi sõida algus sellisega saad mingigi eel aimuse:D
Ma arvan, et see jääb sul natsa väikseks juba. See 50nene on max 10 aastasele sobilik..
pyramiid kirjutas:sun125cc kirjutas:sahhpahh kirjutas:ega need hiinakad mis maksavad mingi 12 tonni siis need ka ei pysi ,algus on kyll kippa ,aga varsti ..... ,eks ise saaad teada,muidugi sõida algus sellisega saad mingigi eel aimuse:D
Ma arvan, et see jääb sul natsa väikseks juba. See 50nene on max 10 aastasele sobilik..
See mõte käis minulgi peast läbi, et peaaegu 14 aastane nii väikese pilliga paistab välja ju a`la nagu tsirkuseahv käia otsas.( Ära võta isiklikult, lihtsalt selline mõte oli)
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
See ju tavaline 50-ne automaatsiduriga ja ilma käikudeta, raami suurus sobilik sõitjale 5 aastat kuni max 10 aastat, nii et mõtle ikka hoolega.
-
Teema algataja
nojah , ma veel vaatan ka seal poes, hindu ja nii, aga ma ei tea, minu meelest ei oleks see tavaline 50se suurusega, see ikka suurem, ja ma olen lühike ka, 152cm, väga lühike.
sun125cc kirjutas:nojah , ma veel vaatan ka seal poes, hindu ja nii, aga ma ei tea, minu meelest ei oleks see tavaline 50se suurusega, see ikka suurem, ja ma olen lühike ka, 152cm, väga lühike.
Mis sa arvad, et sa ei kasva? See jääb sulle kindlasti lahjaks ja väikseks. Minu meelest liiga väikse masinaga on juba ebamugav sõita. Kui ma talvel endale tsikli sain siis ma mõtlesin, et kuidas ma veel sellega sõidan. Mõlema jala varbadki ei ulatand maha. Nüüd on masin paras. Niiet mõtle hoolega. Kui masinat osta siis kindlasti paariks aastaks ning selles vanuses võik ju suurema ratta osta.
-
- Tsikkel: Kawasaki ZR-7; Kawasaki KX 125
Seisab yks ktm 2005a krossikas 65cc. Ratas nagu uus. Edasi liigub nagu metsaline sinu kaalu all. Saad rajal s6ita v6i metsavahel!
-
Teema algataja
jegesmesh kirjutas:sun125cc kirjutas:nojah , ma veel vaatan ka seal poes, hindu ja nii, aga ma ei tea, minu meelest ei oleks see tavaline 50se suurusega, see ikka suurem, ja ma olen lühike ka, 152cm, väga lühike.
Mis sa arvad, et sa ei kasva? See jääb sulle kindlasti lahjaks ja väikseks. Minu meelest liiga väikse masinaga on juba ebamugav sõita. Kui ma talvel endale tsikli sain siis ma mõtlesin, et kuidas ma veel sellega sõidan. Mõlema jala varbadki ei ulatand maha. Nüüd on masin paras. Niiet mõtle hoolega. Kui masinat osta siis kindlasti paariks aastaks ning selles vanuses võik ju suurema ratta osta.
Ei ole raha ka nii palju ju!
Odava sita ylalpidamine on kallim kui korraliku ratta. Koguma pead nii või teisti hakkama. Kui ostad odava, siis kogud remondiraha. Sulle oleks parim lahendus ilmselt mingi kerge lääne või jaapani enduro. Krosseril hooldevälp suht lyhike ja nagu ma aru saan siis sul raha hooldustöödeks väga ei ole.
ma ei hakka uut teemat tegema seega küsiks siin et mis sellest arvate.
http://kuldnebors.ee/kuulutused/S%C3%B5 ... uage_id=et
plaanis oleks siis niisama vaiksetel talveõhtutel mööda külavahet jöristada ja vb ka lähedal olevasse karjääri natuke rallima minna
mingeid karme hüppeid vist eriti ei ole mõtet teha aga siuke õhtune pullitegemine ja kuskil põllupeal rallimine..... kas sobiks
peace
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
selle raha eest ratast küll
kuid kasuta ainult vastavalt kaasaolevale juhendile.
Symster kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema seega küsiks siin et mis sellest arvate.
![]()
plaanis oleks siis niisama vaiksetel talveõhtutel mööda külavahet jöristada ja vb ka lähedal olevasse karjääri natuke rallima minna
mingeid karme hüppeid vist eriti ei ole mõtet teha aga siuke õhtune pullitegemine ja kuskil põllupeal rallimine..... kas sobiks![]()
peace
See on esimese tüübi masin millel nõrk raam ja palju tüüpvigu.Kui ketisuunajat ei paigalda siis hakkad regulaarselt süüteandureid vahetama.Kodarad tuleb regulaarselt üle kontrollida ja vajadusel pingutada, muidu oled veljest ilma.Kiigevõll on pehme ja ajapikku muutub S kujuliseks. Omal mul on olnud selline masin ja ei soovita isegi sellise raha eest.Ainukesed asjad mis olid koguaeg töökorras olid pidurid.Osta parem mõni kasutatud uuema tüübi ATM vms.
-
Teema algataja
kole kohe lugedagi kui sittu rattaid tehakse
pole küll sama asi, aga ma vahest lasen enda masina voolikuga üle ja kui kett lõdva siis pingutan. kuuma saab vägevalt.
Symster kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema seega küsiks siin et mis sellest arvate.
![]()
mingeid karme hüppeid vist eriti ei ole mõtet teha aga siuke õhtune pullitegemine ja kuskil põllupeal rallimine..... kas sobiks![]()
peace
Üks positiivne asi ka, transakulu ju pea olematu....
Saada kaup ostjale SmartPOSTi pakiautomaadiga.
Alates 29.- üle Eesti. Loe siit!
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
pedak kirjutas:kole kohe lugedagi kui sittu rattaid tehakse
![]()
pole küll sama asi, aga ma vahest lasen enda masina voolikuga üle ja kui kett lõdva siis pingutan. kuuma saab vägevalt.
Mis me nüüd sellest targemaks saime?
-
- Tsikkel: Kawasaki ZR-7; Kawasaki KX 125
EI taha küll risustada aga inimesed, palun ärge ostke odavat rämpsu kokku- mida hiljem kahetseda ei jõua. Umbes sama, et kas tasuks osta Daewood näiteks. Korralik masin teenib kaua ja pakub head sõidurõõmu!
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Burn7 kirjutas:Daewoost saab 10 aastaga vanaraud. Nägin seda tuttava pealt.
Vanaraud on siiski midagi väärt, d..... näol on tegu rämpsuga. Sama kehtib ka siin teemas käsitletud sodi kohta. Kui raha pole siis ostke endale krossi CZ või kolige hiinasse koos oma hiina "tehnikaga" t*** ma ei või!
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.