Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
oldmaniac kirjutas:mx77 kirjutas:Mine jaluta suvalisest lastestaffi müüvast poest läbi, ma arvan et kui sa küsid tooli testimiseks siis nad peaks vast ikka andma.
Niisiis. Proovitud. ISOfix on hoopis midagi muud ja sellega pole mul paraku ka midagi peale hakata. Ehk siis endiselt küsimus aktuaalne:
Puudu on autosse paigaldatav turvatool ja mitte lihtne vaid selline, mis sobib värskematesse (alates 2002?) Mercedese isenditesse. Selle konkreetse teeb eriliseks miski turvatooli sisse ehitatud transponder, mis omakorda on võimeline välja lülitama kõrvalistuja turvapadja. Miskit muud viisi turvapadja väljalülitamiseks polevat üldse olemas.
Sellele on hea põhjendus MB poolt. Tõesti saab kasutada vaid MB lasteistet. See otsus vist põhines statistikale, et paljud inimesed ei tea midagi turvapadja välja lülitamisest ja paljud unustavad. Ka paljudel juhtudel unustatakse pärast turvapadi taas aktiveerida. Seega on see ise välja/sisse lülitamine (või unustamine) ohtlik nii lapsele kui ka peale lapse sõidutamist täiskasvanule. MB-d arvutiga on üldse suhteliselt raske lollitada ja ma loodan, et täie mõistusega inimene ei torgi arvuti kaudu ohutustehnikat. Kui sul näiteks lööb põlema hoiatuse, siis kust kurat sa tead, et pole väljas kõik padjad?
Ühesõnaga tee süda kõvaks ja osta uus või kasutatud MB laste turvatool.
http://www.harteron.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.