GPS eestis ragistamiseks
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: GPS eestis ragistamiseks
VäleKonn kirjutas:On mõningaid põhjuseid miks mina Beckerit ei soovitaks:kodumaise kaardi otsing-kehvake,tripi logi-puudub,pole veekindel,päiksega tsikli peal kehvalt nähtav.
Alex@pool aastat beckeri omanik
Ole Sa tänatud, oleksin selle juba peaaegu ära ostnud!
Ei...ära nüüd siis nii kohe...tegelikult olen mina selle putukaga suhteliselt rahul kuna enamus ajast kasutan teda siiski autos.Kõik sõltub sellest mida sa temast ootad ja kui välja arvata kaardi juhatus(eestis), siis ülejäänud asjad mind väga ei häiri ja kui täna peaks uuesti ostma vastavalt nendele nõudmistele mis mul olid-valiks uuesti beckeri.Need kommentaarid olid mitte asja halvustamiseks vaid lihtsalt järelemõtlemiseks.Ise soetan endale juurde ilmselt Nüvi 550 mida saan rohkem kasutada kruusarattal ja atv-l.Asfaldi rattale jääb kindlalt endiselt peale becker ja samuti autosse.
Täna(2012) eelistan ma igas asendis rataste peal Garminit...Becker on ainult auto jaoks.Nii, et tuli oma sõnu süüa asfaldi ratta kohapealt

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.