Hiinakate head ja vead
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Hiinakate head ja vead
Mul sõber ostis endale hiina rolleri. Lapisime rolleri korra laiali ja panime hiljem kokku aga ei lähe enam tõõle. Kui käivitad elektri sarterist siis ta lubab küll. Vaatasime kas sädet on aga aga pole. Milles võib viga olla? Palun aidake!
Re: Hiinakate head ja vead
...
+358458693818
-
Teema algataja
-
Teema algataja
enne seda oli säde olemas ja sõitis.Lammutasime sellepärast et kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] olid katki ja üks alumiinium jupp vajas keevitust
-
kuidas saab lubada kui s2det pole?, sul massijuhe ikka on kinnitatud, elektriskeemi, mis raami kyljes ja mootori juhtmed yhendatud õigesti?
-
Teema algataja
Vaata pistikud ja ühendused üle, need on väga nõrgad kohad neil. Minu oma ei hakkand enne tööle korralikult kuni uue elek. süteemi tegin.
Viga nr.1: Su sõberostis endale hiinaka.
viga nr 2: sa üritasid parandada hiinakat !?!?
Ps: Vanaraua kokkuostuski ei võeta seda vastu.....vanapaberisse aga.....
Ok aga kui tõele näkku vaadata ja tõsisemalt mõelda siis.... no krt Miks sa endale sellise õnnetuse kaela võtsid ja parandada tahad...??
Võta tester näppu ja hakka kontrollima, vaatad kuhu juhtmed peale generaatorit jooksevad ja tükkhaaval kontrollid elektrisüsteemi üle. Lisaks :hiinakatel korrodeeruvad pistikute ühendused väga kergesti ära, seega oleks tark ka viga sealt otsida. Võta pistikud lahti, tõmba klemmid paar korda peene liivakaga üle ning siis Elektrisüsteemidele mõeldud Grease(vaha?) vahele, ning peaks korras olema. Kui võimalik, otsi keegi kõrvale, kes jagab neist asjadest rohkem. Ilma kogemusteta võib asja kergesti tuksi keerata.
Edu,
Magi
Jämeda liivapaberiga küll ei maksa kontakte kraapima hakata, see on väga ajutine abinõu pärast vahetad need kontaktid välja.
Esiteks kraabid kontakti pinnakatte krobeliseks ja selle tagajärjel väheneb kontaktpind.
Teiseks need kriimud korjavad sisse niiskust ja on vastuvõtlikud korrosioonile.
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Teate MIS.
Mul on garaazi all ka hetkel üks hiinakas, mis remonti toodi. Kolvirõngad olid läbi, karbussi oli puidukruvidega tuunitud, klapid lasid läbi, nukakett oli paar hammast nihkes, peale mootori remonti avastasin et sädetki pole... Ja ma sain selle praegu nii hästi käima et ma ei tea... Peaks proovimise mõttes mõne japsi või itaallasega joonele ajama.
Pistikühendused peenema paberiga, päris karukeel keerab tuksi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.