liiklustrahvid kui maksud 2009

reimps

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas reimps »

oldmaniac kirjutas:

Ainus, mis sa teha saad on avaldada oma puhtsüdamlikku kahetsust. Seda tuleb muuseas teha iga jumala kord, kui sa end süüdi tunnistad. See võtab hoobilt kolmandiku võrra karistust väiksemaks ehk seaduse järgi pole kellegil õigust teha sulle rohkem trahvi kui 2/3 maksimumist.

No ma võtangi alati oma rikkumised omaks, seda ka tol korral (mendiga pole üldjuhul mõtet vaielda). Kui ma rikun seadust, siis ma ei karda vastutada - kiiruseületamise puhul olen ma alati veendunud, et ohutus on ennekõike tagatud, lihtsalt kohati on meie kiiruspiirangud täiesti mõttetud ning ajale ja tehnika arengule jalgu jäänud.

Üldjuhul sain ma oma kibestumuse väljendatud, trahvimaksmise võtsin niikuinii "järelmaksu" peale, aga edaspidi peale möödasõitu sooritamist panen ikkagi pidurit. Asi on juba põhimõttes. Alati võimalikult täpselt LE'd järgides sõites olen ma JOKK-tüüp, aga minu vahetud kaasliiklejad lähevad silmnähtavalt halliks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”