Motocross Des Nations, Autodromo Di Franciacorta

Kasutaja avatar

YZ 250 2t
Tsikkel: YAMAHA YZ 250

Re: Motocross Des Nations, Autodromo Di Franciacorta

Lugemata postitus Postitas YZ 250 2t »

See hakkab kyll paraku teemast körvale kalduma tasapisi siin aga ehk kaanatab veel välja möned read siiski...

Yhe arvamuse toon veel välja, kuid see on jällegi isiklik, ei ole teiste suust kukkunud, kyll aga arvan nii, et need rajad, kus praegu need kolmapäeva ja neljapäeva krossid toimuvad on sellised, et harrastajal pole eriti seal teha midagi, liiga suured on hypped ja elemendid sellised, kus vaja koguaeg peale keerata... me pole enam noored ju selleks, kes asjaga tegeleme, mul näit. vanust 39 juba ja ega enam nooremaks lähe... Pärnu rajal olen ise ka söitnud ja ilge kuumaga veel, täielik betoon on see pind, ei taha möeldagi, et seal oleks hea söita ja turvaline ka veel, Tyril ei ole olnud au söita veel ja ei oska suurt kommida seda aga körvaltvaadates tundub jällegi liiga tehniline harrastajale... ei tea, ehk on veel minuga samasuguseid kaasmötlejaid, vötke söna siin ja kirjutage, mida tunnete ja tahaksite?
Samas on mul olnud au söita näiteks Pölgaste rajal mis oli mulle super hea, samas profid jälle kurtsid, et täiesti möttetu rada nendearust ja siin minumeelest ongi näha selge vahe, kes millist rada tahab... ning sellest lähtuvalt arvan ka et harrastajatele peaks olema omad rajad ja oma systeem, et ei segaks kiireid mehi kiiresti söitmast, iga vasikas ikka omal karjamaal mötlen mina, mida teie arvate sellest? Kui EMX oleks sellel suvel toiminud, oleksin kindlasti teinud möned vöistlused kaasa arvan, vähemalt oli selline minu tahe enne hooaega aga kuna see asi suri ära niiöelda siis oli mul sygavalt kahju sellest, et asja ei saanud sarjast, kuigi hinges ootan ja loodan et see siiski yhel päeval saab teoks veel... muidugi on siin omad kulud, mis on jooksvad, see on selge sott ilma milleta ei saagi neid korraldada ja vastuse peaks vast andma koostöös rajameistrite ja korraldajaga, et kui suur hulk oleks vaja vöistlejaid iga kord, öigemini kui palju peaks olema osalustasu, et asi ennast ära tasuks! Sellest pole veel keegi rääkinud, lihtsalt tuli pähe praegu selline möte! Siis alles näeks, kas see sari yldse kannataks kriitikat! Kuid köik mis selleks siin arutama paneb on vast see, et pole kohta kus kulgeda rahumeelselt omasugustega koos... nii et, möelge kaasa palun kes vähegi oskab midagi andekat välja pakkuda, seltsis on segasem... :idea: :!:

Krossimees Aare :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”