liiklustrahvid kui maksud 2009


ikkamina
Postitusi: 62
Liitunud: 20 Juun 2006, 11:31
Asukoht: Tallinn

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas ikkamina »

reimps kirjutas:
ikkamina kirjutas:

No kui Sa oled juba 3x jäänud vahele aasta jooskul, siis järelikult ületad kiirust ikkagi kõvasti ja peaaegu alati? Politseid praktiliselt polegi teedel, vähemalt mina näen neid küll väga harva. Samas ega ma palju ei sõida ka, 2-3tuh km kuus.
Ja kui trahvid ei mõju, siis tulebki kaaned hoiule anda.

Samas kui load ära on võetud, siis peakski ju tegema pidevat kontrolli, et sellised tegelased ei saaks liikluses osaleda. Ja pole midagi, et ilma põhjuseta kinni peetakse - just peabki, et kaoks igasugune mõte ronida liiklusesse kui sinna asja pole.

Sa räägid veidi mööda - või on tõesti 3 korda +15 km/h sirgl tühjal maanteel kiirust ületada selline kuritegu, et load peaks minema? Andestage, aga see on lauslollus.
Sõidan tsikliga iga päev, kuus vast ca 5000, autoga tuleb talveperioodil ehk sama. Ka mina ei näe politseid eriti, aga kui ma näen, siis 9-l juhul 10-st tegelevad nad rahakogumisega. Lihtsalt mina jäin nüüd neile sellel pühal üritusel vahele.

No eelmine lehekülg ju oli juttu, et +26 oli üle :roll: see kuulub juba +20 kategooriasse :| Möödasõit küll kuid kahjuks kiiruseületamine on ikkagi fikseeritud radari näiduga ning muud asjaolud suurt rolli ei mängi. Olen poolt, et rikkumist vaadeldakse koos kõikide teguritega, mitte kiiruse nr. ainult.
Kuid mina pole seadusi teinud, minu arust võiks silma kinni pigistada suvisel ajal, hea nähtavusega ning tühjal teel natuke kiiremini kulgemist harrastajate suhtes. Kuid igasugu maniakke on liikluses, seega on alati võimalus, et karistuseta pääseb nn. "päris maniakk" :wack: mitte juhuslik ilusa ilma nautija!



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”