Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Mehed oma harrastajate liiga võite kõik põlema panna.

Eestis on kaks professionaalset krossimeest, Tanel ja Aigar Leok, kes teevad ala profine, ülejäänud on kas harrastajad, amatöörid, algajad, fanaatikud mõnulejad nimetage neid kuidas tahate, kuid tähtis on, et hetkel käimasolev süsteem toimib. 30 kiiremat meest on A-klass ehk siis peaaegu asjaarmastajad, B- klass on natuke nõrgem kuid C klassi ei kasutata. Isiklik probleem on, et B klass tuubitakse meestega üle, nagu oli türi võistlus, kus oli B stardis ainuüksi 54 meest. Ei ole juttu ei masust, pupust ega täpest. Lihtsalt on küsimus iseenda tervises.

Oma harrastajate liiga mõttest olen ma mõtteid avaldanud juba korra, kes tahab see otsib.
Asja muudab pointlessiks see, et eestis ongi olemas vaid harrastajad, ma mõtlen neid kes kohapeal sõidavad. Nagu igalpool mujal riikides on ka siin kohalikud nn. kangelased, kes sõidavadki siin kõrgetele kohtadele, kas ei luba rahakott neil väljas võistlemas käija, pole tahtmist ja viitsimist.

Aga toome lihtsa näite, mille poolest on siin see kurikuulus kiiruskummardaja MX77 nüüd rohkem harrastaja kui mina KoVaL 73 ???
Samas mis mõttes on minu isa jälle rohkem harrastaja kui mina??? Kas asja tuleb hakata vanusega sättima, et ala kui sa oled vahemikus 17-25 oled sa proff ülejäänud aja oled sa harrastaja.

Ei saa mitte kunagi olema sellist klassi nagu Hobi kunagi oli, see oli vastik ja mõttetu klass ja nüüd kui naguinii kõik on pees pole mõtet asja veel rohkem perse keerata

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”