Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
Täitsa nõus Kovaliga, mingi eraldi harrastaja sari on mõttetu, põhimõtteliselt praegune süsteem toimib. Ainuke asi, mida võib olla võiks ümber teha on see, et praegu pannakse kvaligrupid paika põhimõttel 1,3,5,7 jne. ja 2,4,6,8 jne., siis võiks siiski äkki mingi iga paari-kolme etapi tagant teha ümber nii et ühes grupis sõidavad siiski kiiruse poolest esimesed 40 meest ja teises mehed 40-80?
Ja keda siis peaks peksma et B-finaalis ei sõidaks 54 meest vaid tehtaks ka C-finaal, ok sõitkugi seal kasvõi 10 meest aga asi oleks turvaline ja arvan, et kui ikka garanteeritakse, et nädalavahetusel saavad kõik kohaletulnud sõita siis tekiks neid sõitjaid veel rohkem juurde. Selleks ma tegelikult selle harrastajate klubide asja teises teemas üles tõstsingi, et tehke harrastajad ka oma hääl kuuldavaks ja tekitage endale sõiduvõimalus. Minu arvates on siiski mõnusam käia sellistel võistlustel, kus on korralik korraldus, oma sõidu vahepeal saab kiiremate sõitu vaadata, mitte ei pea kuskil nurgatagustel võistlustel küsitava tasemega korraldusega võistlustel pusima.
Ja kurikuulus mx77 on Kulpast selle võrra rohkem harrastaja, et mina alustasin aktiivst sõitmist vanuses 36, aga sina??? Pakuks, et 30 aastat nooremana
.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.