Kiirusekaamerad - asukohad, statistika, müüdid ja tegelikkus
Re: Kiirusekaamerad - asukohad, statistika, müüdid ja tegelikkus
Hurt kirjutas:sang kirjutas:Kui sekkumise st pildistamise kiirus on 97km/h, siis sinu spidokas näitab sel hetkel mitte vähem kui 105-110 seega ei saa selline ületamine olla juhuslik või kogemata, vaid teadlik (ülemäärase) kiiruse valik. Seega ei saa see olla juhuslik, kogemata saadud trahv.
Sõitsin Spido järgi 100 ja punane välk sähvis. Reaalselt võis olla siis -3 (ma loodan et nendel masinatel ka veapiir nagu käsitsimõõtes) plus siis veel spidoka veaprotsent ehk siis vast 90 ja kopikaid peale kindlasti alla 97. Tea kas lihtsalt testiperiood ja pimedas sähvib iga peale et vaadata kuidas peale jääb või sõidan ma autoga millel spido vastupidi valetab kui muidu.
Mul huvitav lugu nende linna piiri tähistavate ja kiirust näitavate märkidega (eriti Pärnu mnt omaga). Teiste autodega sõites pole kohanud, aga igapäevase liikuri 2001a Passatiga näitavad need märgid üsna tihti aiateibaid. Spido on sellel üsna täpne (näitab 60 peal +2..+3km/h), kuid märk näitab mõnikord ulme suuri numbreid ja mõnikord jälle oluliselt vähem. Näiteks 60-ga märgist mööda sõites olen näinud nii 49km/h kui ka 73km/h. Esineb sellist jama umbes korral-paaril mõnekümnest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.