Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud

Kasutaja avatar

Pira
Tsikkel: Yamaha YZ250F
Tänatud: 7 korda

Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud

Lugemata postitus Postitas Pira »

Ise sõidan sõpradega MMM-il ja ehk lülitan ennast ka neljapäevakrossil sisse ja eks tulevik ja finants näitab mis edasi.
Minu jaoks on see MMM ka mingi hüppelaud.....kui peaks saama MMM-il esimesse gruppi, siis hakkaks mõtlema litsensi soetamisele aga sinnamaani töristan edasi.

Enda seisukoht siis selline, et EMV ja EKV-d toimuksid 2 päeva ja soolodele eraldi päev. Klassid 50c, 65c, 85c, MX1, MX2 ja B, C..... ja ajakava oleks sätitud vähemalt nii et kõik kuni C( kaasaarvatud), sõidavad 2 sõitu (Kohustuslik). kui ei tule piisavalt sõitjaid siis igal juhul sõidavad kõik 2 sõitu ja ainult niipalju kui puu taha mahub kuna päeva kava ju ei muutu.
Ja kõige olilisem, et punkte jagatakse kõikidele selleks et tagaotsa meestel oleks oma eesmärk. Sõit ilma eesmärgita kaotab mõte osta endale litsens.
Ja ei ole vaja mulle rääkida et eesmärk ongi saada esimeseks ( ei ole) jutt käib et sõita omasugustega ja leida omale enda rivaal sealt puu tagant.
Lühidalt, mulle meeldiks isegi selline asi kui ma teaks et ma olen Eestis 500-st 378-s ja oleksi kõik korras, aga et see välja selgitada olekski vaja seda hullu soolode päeva. Aga sinnamaani kuni EMF-i mehed mõtlevad enda egost ja nendele plaksutavast publikust mis tegelikult tulid soolosid vaatama ei juhtu seda niipea.Kui nad oleksid ainult raha peale väljas siis toimuks asi kaks päeva ja mida rohkem osalejaid suudad läbi lasta seda suurem nuts tuleb aga ise arvan et sinna päeva kus sõidavad mitte soolod, tulevad ainult osavõtjad ja pealtvaatajaid väga vähe ......ego saab maksahaagi. Ei ole teist põhjust suutnud välja mõelda lihtsalt.
Kuidagi palju tähti tuli aga see lühidalt minu mõtted.

EDU! :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”