Sinu tee bikeriks...
Punapatsi sõprus siklitega algas eelkõige läbikäimisest kunagise krossimehega, kelle lahkel loal sain nii mõnigi kord tsikli tagaistmel poosetada.See ilus aeg lõppes siis kui ma hakkasin juhile mingil seletamatul kombel sõrmi ribide vahele pistma sõidu ajal
Siis tuli tükk pikka vahet ja siis ilmus minu ellu Ints, kellega koos siis sai hakatud tsikliga sõitma...alguses jupiter 4, mille ma oleksin äärepealt romulasse sõitnud eelmise aasta Laiuse üritusel ja siis Dnepr, millega iseseisvalt sõitmisest ma ei taha unistadagi....selle müraka püstihoidminegi käiks pikema perioodi jooksul arvatavasti üle jõu...Kuid silme ees terendab midagi punast ja voolujoonelist küll
Arvatavasti järgmiseks suveks koos lubadega...

Siis tuli tükk pikka vahet ja siis ilmus minu ellu Ints, kellega koos siis sai hakatud tsikliga sõitma...alguses jupiter 4, mille ma oleksin äärepealt romulasse sõitnud eelmise aasta Laiuse üritusel ja siis Dnepr, millega iseseisvalt sõitmisest ma ei taha unistadagi....selle müraka püstihoidminegi käiks pikema perioodi jooksul arvatavasti üle jõu...Kuid silme ees terendab midagi punast ja voolujoonelist küll

Yamaha XJ600S aka Nublu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.