Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
enne mõtlesin ikka pikalt ,keda ajavõtuks võtta. Aga eriti muud varianti polegi ja Toivo soovitus ka aitas kaasa.üks variant on et panna igale katsele 6-7 meest stopperitega ja asi peaks tulema üli täpne. Samas arvan et talve jooksul suudan paar vidinat usast juurde saada et saaks kasutada minu ajavõttu .oleks ju üli lihtne kui hommikul saad transponderi kaasa ja asi oleks ikka siis ülitäpne.Aga hetkel saab minu ajavõtu süsteemiga lugeda ringe ehk punktist a punkti a.Oleksin võinud ühe katse isegi ära lugeda oma ajavõtuga.
Kuna panen hullult rõhku rajale,siis sai mindud lihtsamat ja kallimat teed ,et sai võetud lätist ajavõtt ja kogu vastutus ja registreerimine jne tuleb nende poolt.Ise saan rahulikult tegeleda rajaga.
kuna päeva lõpus tuleb ju veel lisaks katsete aegade kokku liitmisele tegeleda trahvi minutitega ja punkti jamaga ,siis arvan ,et läti valik on hetkel parim.
Mehed -üks hea uudis. täna käisin oü sangla turvas ja oü puhja brikett alandlikult küsimas et kas oleks mingigi võimalus sõita läbi nende tohutu suurtest turbaväljades asuvatest kruusa teedest,kuna arvasin et mööda turvast nad nagunii ei lubaks. Aga oh õnne,kõik omanikud jummala lahedad sefid ja ütlesid et kas nii ei saaks et me just kruusa peal ei sõidaks ja kasutaksime turvast. Kurat mul vajusid suunurgad kõrvuni välja
ülikõva ala, umbes 10 km on turma sammas elektri liinide kõrgusel kes vähegi peale keerab . Pinnas on selline ülihea kes ka sõidab vaiksemalt see ei vaju ka sisse. (Mammutid saavad kõrvalt)-
hetkel sujub kõik hästi 250 maaomanikust on 225 luba juba olemas. ja tagavara plaane ilmselt ei peagi kasutusele võtma.
olge siis kõik ikka kohal 6-8 nov enduuro paradiisis
lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.