Kogu pask Suzumenist

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

Njah see kõik on väga vastik teema ja mõnikord tuleb leppida asjadega mis tõesti vastu karva on ja neelata klimbi alla.
Nimelt mu naist nooruses on oma isa ahistanud, see tuli ilmsile siis kui naise nooremõde palus end ööseks meie juurde kuna väidetavalt isa oli purjus ja tuli käperdama teda. Siis sain ka teada ega see "Isa" ka omal ajal mu naisest mööda ei käinud ja "head ööd" soovimise asemel pakkus enda voodisse tulla... Mul lõi see hetk alguses pahviks siis viskas silme eest mustaks. Pikemat aega oli mul soov ta mättasse lüüa. Tänapäevaks mu ämm on äiast lahus ja üks põhjus on ka just see pedofiilia kalduvus. Aga ma ei imesta kui naine on mulle aint murd osa sellest rääkinud, kuna see jobu on aastaid neid terroriseerinud peksnud naist jms.
Nüüd kui se m**n* külla tuleb olen sunnitud tema juuresolekut kannatama, õnneks ta käib suht harva läbi, nö oma tütre ja mu tütre sünnal. Üldiselt olen vaäga kidakeelne ja kannatan ta juuresolekut ja alati soovin et temaga midagi juhtuks! Ja kõike kannatan just oma naise suurel palvel, ta ei taha seda sitta üles veeretada ja räägib et ta on "Isa" ikkagi. Aga õnneks tal läheb suht sitasti, ise ilma tööta ja võlgades...

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

Mine “Fleim”