Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?

Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Re: Kiirendus võistlus tehn. reeglid 2010 ?

Lugemata postitus Postitas allan777 »

Varjamatult ütlen, et minu isiklik seisukoht ja nõuanne (SB klassidele võistluse korraldamisel) on olnud ühene - osalemise võimaldamine võimalikult lihtsatel tingimustel ja võimalikult väikse stardimaksuga (ehk siis võimalikult laiadele massidele) kuid ei punktiarvestust, ei elliminaatoreid ega ka auhindu sest see klass on koht kuhu tullakse "maiku suhu saama/hammast verele ajama"

mina näiteks isiklikult pooldan seda seisukohta Streetbike klassis. proovisin see suvi esimest korda seda ja väga fun oli...kui jätta välja elukõva pohmakas ja magamata eelnev öö :D. aga jah. sama põhimõte peaks olema ka rinkal C klassis, see ongi just see kõige odavam vastava ala kandelava kust tuleb kõvematesse klassidesse sõitjaid. need kes tahavad niisama proovida, proovivad ja need kel läheb hammas verele arenevad suurematesse klassidesse kui võimalusi on.
mina isiklikult just tahangi jääda kiirenduses Streebike klassi - hea tänavarattaga starte harjutada :). ja sõita tahaks rohkem. kiirenduse isad peaks rohkem trennipäevi tegema näiteks :P.

BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”